22.02.2021
Ce se ascunde in geanta Angelinei Jolie. Vedeta a aratat totul chiar in fata camerei de filmat

Actrita a fost provocata, in cadrul unui interviu, sa scoata totul din poseta si sa le arate fanilor ce poarta cu ea, de obicei.

Intr-un interviu al revistei Vogue, Angelina Jolie a scos toate obiectele personale pe care le poarta in geanta de mana. Actrita a marturisit ca, de obicei, are mai multe lucruri in poseta, din cauza faptului ca poarta si unele chestii de-ale copiilor lor.

Uneori port o geanta mare „de mama”, dar nu vreau sa o arat acum. Acolo sunt prea multe lucruri care nu-mi apartin. Tot ce poate sa fie de folos... Port cu mine snacksuri, telefoane, carti, tricouri si tot ce va puteti imagina. Aici sunt doar lucurile mele”, a spus Angelina, inainte sa-si scoata toate obiectele din geanta.

Vedeta avea cu ea telefonul, ochelarii de soare, un pix si un creion, o masca de protectie, ulei pentru fata, portmoneu, pastile pentru alergie si pentru dureri de cap, pentru copii si o ciocolata, pentru a se bucura de micile placeri ale vietii.

Pe final de video, Jolie a tinut sa-si cera scuze de la urmaritori, in cazul in care geanta ei nu le-a starnit foarte mult interes, deoarece este mica si nu are multe lucruri in ea.

Cum arata Priyanka Chopra in lenjerie intima, la 20 de ani de cand a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie din lume? E de nerecunoscut intr-un pictorial pentru o celebra revista de moda

A dat-o in bara cu tinuta asta! Starleta care n-a stiut sa poarte inelul de logodna de milioane de euro

Sursa foto: Google

Articole din aceeasi categorie