18.02.2021
Cum arata Priyanka Chopra in lenjerie intima, la 20 de ani de cand a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie din lume? E de nerecunoscut intr-un pictorial pentru o celebra revista de moda

Dupa 20 de ani, de cand a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie din lume, Priyanka Chopra este la fel atragatoare si eleganta. Actrita arata mereu impecabil pe covorul rosu, dar si la evenimentele publice unde este invitata. 

Citeste si :  Una mai frumoasa decat alta. Cum arata sora lui Meryem Uzerli, actrita serialului „Suleyman Magnificul”

Fanii s-au obisnuit sa o vada mereu imbracata in rochii sau in costume elegante, asortate cu pantofi de la branduri cu renume, dar Priyanka poate arata cu totul diferit in tinute casual. Recent, editorii revistei ELLE UK i-au adresat provocarea de a poza in spiritul anilor 90, iar rezultatul a fost unul impresionant. 

Actrita are un look tineresc si foarte cool. Stilistii i-au strans parul in asa fel incat sa para scurt, iar acest aspect i se potriveste de minune. De remarcat este faptul ca Priyanka poate arata foarte sexy purtand doar un maiou, blugi si o pereche de manusi biker. 

Intr-o alta ipostaza, care exprima senzualitate si femininate, actrita poarta doar lenjerie intima si o pereche de cizme de lac. 

Din 2018, Priyanka Chopra Jonas este casatorita cu muzicianul Nick Jonas. Cei doi par mai fericiti ca niciodata si isi declara dragostea pe retelele de socializare. De ziua indragostitilor, spre exemplu, sotul i-a adus in dar zeci de trandafiri rosii, astfel incat camera in care se afla actrita parea ca o florarie. 

Citeste si :  Cum sa alegi un ruj nud, pentru a accentua frumusetea ta naturala in dependenta de culoarea pielii

Sursa foto: Getty Images, Instagram

Articole din aceeasi categorie