04.10.2023
Ca o adevarata fashionista! Tatiana Maxian si-a uimit fanii cu doua tinute din denim - VIDEO

Tatiana Maxian este cunoscuta pe social media ca mama care isi asorteaza tinutele cu cele ale copiilor. Vezi in articolul de mai jos ce tinute le-a aratat urmaritorilor sai.

In prima parte a secventei video, Tatiana apare intr-o tinuta formata din pantaloni din denim de culoare albastru inchis, cu o bustiera neagra si o jacheta de aceiasi culoare ca a blugilor, iar tinuta a fost accesorizata cu o geanta si un chipiu.

 

Cea de-a doua tinuta a fost una spectaculoasa, bloggerita a optat pentru o pereche de sorti fusta, o camasa alba si o jacheta fara maneci de culoare albastru deschis. Tatiana a accesorizat tinuta cu o pereche de cizme de jeans, la gat un accesoriu in forma de floare de culoarea blugilor

Emilian Cretu „isi tine in brate visul”! Actorul, surprins la maternitate - FOTO/VIDEO

Internautii au ramas placut surprinsi si au venit cu mai multe mesaje de apreciere in sectiunea comentarii a postarii: „Oare se poate sa fii atit de frumoasa?”, „Superba”, „Arati minunat!”.

Elon Musk, dat in judecata de fosta sa partenera, Grimes. Ce acuzatii majore ii aduce artista

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie