08.06.2022
Bella Hadid - o noua aparitie galanta! Ce tinuta a purtat de data aceasta cea mai frumoasa femeie din lume, dar si ce idei ofera pentru abordarea unui astfel de stil - FOTO

Bella Hadid nu inceteaza sa ne incante cu prezentele ei splendide. De data aceasta, modelul a fost vazut purtand o tinuta din anii 1930, care bineinteles s-a potrivit impecabil evenimentului la care a participat.

Pentru iesirea de seara, regina podiumului a ales o rochie cu imprimeu geometric peste o camasa alba supradimensionata, cu guler si maneci umflate. Bella a completat look-ul cu o geanta, o curea, ochelari de soare, un colier de perle, dar si o bratara pentru picior. 

Aceasta prezenta dovedeste inca o data ca stilul SchoolGirl va fi cu noi pentru mai mult de un sezon.

Valentina Nafornita are o noua pasiune! Pe langa muzica, soprana s-a indragostit de un sport nobil. Vezi care este acesta si ce demonstratie surprinzatoare a facut - VIDEO

 Daca si tu vrei sa te imbraci intr-un stil similar iata cateva idei din colectia pe care Bella o abordeaza in prezent.

Camasi cu gulere expresive, veste tricotate, pantofi Mary Jane si, bineinteles, fuste mini plisate - uniformele reimaginate au devenit o parte importanta a esteticii din prezent. Noi te sfatuim sa arunci o privire mai atenta asupra imaginilor cu Bella Hadid, Tyler, Creatorul si surorile Khadra.

Articole din aceeasi categorie