03.05.2021
Aproape goale! Vezi vedetele care si-au ales costume de baie prea mici

In articolul de mai jos am gasit vedetele care au fost surprinse in costume de baie, la sigur mai mici decat marimea pe care ar fi trebuit s-o aleaga.

Starurile se odihnesc in tarile calde, iar pe noi ne surprind cu iesirile lor in bikini. 

Acum stii sigur ca nu sunt diferite de noi: au celulita (si nici nu sunt complexate din aceasta cauza) si fac greseli atunci cand aleg un costum de baie. Isi aleg partea superioara a costumului de baie cu cateva dimensiuni mai mici, astfel incat sa acopere doar mameloanele, iar intreaga lume sa le vada sanii superbi. 

Dar cu astfel de look-uri , in loc de titlul de „Cea mai sexy”, isi dezamagesc fanii. Recunoaste, este ciudat cand o femeie adulta apare pe plaja intr-un costum de baie pentru adolescenti, din care sanii ei sunt pe cale sa cada.

Nu repeta aceste greseli. Este mai bine sa alegi un costum de baie obisnuit, dar sa iti pregatesti corpul pentru sezonul de plaja. Atunci privirile din partea altora iti sunt garantate!

Trei generatii de femei! De Pasti, Sorina Obreja - alaturi de mama si fiica ei, in natura - FOTO

Rihanna

Paris Hilton

 

Eva Longoria

Megan Blake

Izabel Goulart

Coco

Andrei Porubin si sotia lui au aflat ca vor deveni parinti, in a 5-a luna de sarcina: „Ne gandeam sa infiem pe cineva, dar nu ne hotarasem.”

Rihanna

Nina Agdal

Citeste si :  Nu le ascund si se mandresc cu ele! Vedetele cu picioare imperfecte pe covorul rosu
Articole din aceeasi categorie