03.12.2019
Anisoara Loghin - intr-o tinuta de Oscar la aniversarea celor 7 ani de seri perfecte! Prezentatoarea a ales o rochie Malliny
Ne-am obisnuit sa o vedem mereu la patru ace, frumoasa, eleganta si feminina. Gazda serilor perfecte ne-a cucerit si de aceasta data, la editia speciala a emisiunii, care a avut loc cu prilejul celebrarii celor 7 ani de emisie.

Anisoara Loghin a purtat o superba rochie lunga, stralucitoare si mulata de la Malliny, care i-a pus in valoare silueta. Si-a completat tinuta cu o pereche de sandale argintii, pe toc.

Frumoasa jurnalista a fost in centrul atentiei toata seara, fiind admirata de toti oaspetii evenimentului pentru felul in care arata si pentru magia pe care o emana.

Intrebata cum s-a simtit intr-o astfel de tinuta originala, prezentatoarea serilor perfecte ne-a spus: „Sclipitoare. Este o rochie si comoda, si sexy, si eleganta, dupa mine. Cel mai important este insa ca este cu adevarat deosebita. Sa imbini atat de frumos gluga cu o rochie de sarbatoare, mulata pe corp mi se pare o idee superba si o realizare pe masura.”



Deoarece outfit-ul pentru care a optat ne-a dus cu gandul la sirene, zane bune si principese, am fost curioase sa aflam ce personaj de poveste a intruchipat Anisoara Loghin. „Nu am fost un personaj anume. Rochia pe care am purtat-o a fost una de poveste, de aceea fiecare a putut sa-si imagineze ce personaj a dorit.”



Se pare ca prezentatoarei PRO TV ii place diversitatea, atunci cand e vorba de haine. Ne-a demonstrat-o de-atatea ori, imbracand ba rochii negre, clasice, ba tinute stralucitoare sau colorate. Cert e ca toate o prind de minune si-i scot in evidenta frumusetea naturala si feminitatea.

„Eu sunt ca vremea de afara, atunci cand e vorba de haine. In unele zile imi place sa fiu sobra, in altele - foarte colorata, iar uneori imi place sa stralucesc. Nu ma feresc de nimic si am de toate in garderoba mea.”, ne-a spus Anisoara Loghin.

Admira rochia de la Malliny în GALERIA FOTO!

Articole din aceeasi categorie