04.05.2021
Ai silueta in forma de para si nu stii ce sa imbraci? Iata cateva idei de tinute care te vor ajuta sa iti ascunzi imperfectiunile

Silueta in forma de para este una dintre cele mai intalnite in randul femeilor. Uneori, acest tip de silueta se mai numeste triunghi si se caracterizeaza prin umeri ingustati, piept mic, talie subtire, solduri late si picioare groase. Atunci cand isi aleg hainele, fetele cu o astfel de figura ar trebui sa puna accent pe partea de sus a corpului si sa ascunda partea de jos care este mai voluminoasa. 

Fusta - creion

Functia principala a fustei este de a lungi vizual picioarele fara a accentua soldurile. O fusta - creion, cu talie inalta isi face treaba perfect: ascunde soldurile late, accentueaza talia si subliniaza formele frumoase ale corpului. Lungimea optima a fustei este pana la genunchi.

Blugi 

Pentru acest tip de silueta, nu este usor sa gasesti blugii perfecti. Cel mai bine o sa ti se potriveasca blugii clasici cu talia medie. Astfel de model iti va lungi picioarele. Fetele care au o silueta subtire in forma de para, pot purta blugi mom sau blugi boyfriend. 

Evita blugii cu talia joasa - acestia iti vor scurta silueta. De asemenea, ar trebui sa eviti buzunarele si alte accesorii situate in zona soldului. Atunci cand alegi blugii, este mai bine sa nu alegi nuante deschise, deoarece aceste culori fac vizual figura mai mare. 

Citeste si :  Cum sa va determinati tipul de silueta si sa alegeti hainele potrivite

Rochii cu volum

Aceste modele de rochii sunt perfecte pentru fetele cu silueta in forma de para. Rochia voluminoasa accentueaza pieptul si umerii gratiosi, alungand astfel atentia de la soldurile voluminoase. O rochie in stil imperial iti ascunde cu succes fundul masiv si iti  va face figura mai proportionala si armonioasa.

Salopeta ajustata pe talie

Intr-o astfel de salopeta, o femeie cu silueta in forma de para, va arata deosebit de seducatoare. Modelul defineste talia si confera figurii aspectul perfect de clepsidra. 

Pantaloni largi de vara

Pentru a obtine efectul picioarelor lungi si subtiri, este bine sa porti pantaloni largi, drepti, cu talia ridicata, de vara. Merita sa acorzi atentia modelelor cu putine detalii si intr-o singura nuanta, calma.

Filip Kirkorov - in cusma de carlan, ca un adevarat moldovean! Natalia Gordienko: „A devenit deja de-al nostru!”

Sorti Bermuda

Pe vreme calda, ar trebui sa atragi atentia la sorti cu lungimea deasupra genunchiului. Acest model iti va ascunde perfect toate imperfectiunile din zona soldului. Pantalonii scurti Bermuda se potrivesc bine cu diferite topuri si ii poti purta in orice situatie. 

Sacou cu doua randuri de nasturi

Acest articol din garderoba ta, iti va crea efectul unui bust voluminos si al umerilor largi, reducand astfel dezechilibrul cu soldurile si accentuand talia. Buzunarele si alte detalii vor fi un plus. Partea inferioara a figurii nu trebuie marita, de aceea, lungimea jachetei ar trebui sa fie putin deasupra soldurilor. 

Incaltaminte pe toc

Atunci cand aleg pantofi, fetele cu silueta in forma de para, nu trebuie sa uite ca sarcina sa principala este de a intinde vizual silueta. Incaltamintea cu toc va face fata perfect acestui lucru. Daca ai picioarele groase, este mai bine sa iti cumperi pantofi cu toc masiv, iar pentru fetele cu picioarele mai subtiri - stiletto. In sandalele cu degetele deschise, picioarele tale vor arata cu cativa centimetri mai mult. 

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta sa alegi haine elegante si deosebite pentru diferite ocazii. Dar nu uita ca trebuie sa porti doar ceea in ce te simti confortabil. 

Citeste si :  Pe unele le avantajeaza, iar pe altele le fac de rusine! Vezi vedetele care au fost surprinse in aceleasi tinute, insa nu aratau la fel de bine
Articole din aceeasi categorie