25.11.2019
Ai nostri cuceresc Hollywoodul. O actrita americana a purtat o creatie semnata de designerul moldovean, Ekaterina Sergheevici, la American Music Awards
Ieri, la Los Angeles a avut loc ceremonia anuala American Music Awards, unde au fost premiate succesele interpretilor de la Hollywood. Totodata, evenimentul a fost un prilej pentru vedete de a-si etala in toata splendoarea bunul gust si tinutele rafinate pentru care au optat.

Una dintre actritele de la Hollywood, Meg Elizabeth Donnelly a ales pentru covorul rosu o tinuta iesita din tipare, gratie carora a atras multe priviri de admiratie. Aceasta a purtat o creatie Morphine, semnata de designerul Ekaterina Sergheevici.

dinsta

Aceasta aparitie a lui Meg Donnelly a facut furori, iar designerul recunoaste ca intr-o noaptea inboxul e-mailului sau a fost inundat cu mesaje de apreciere si lauda.

Nu este prima daca cand o vedeta din afara opteaza pentru un brand moldovenesc. Olga Blanc, surorile Basoc, Valentina Vidrascu se numara si ele printre designerii de top care-au cucerit si alte tari decat Moldova.

Citeste si: Vedetele internationale le poarta creatiile! Vezi cine sunt cei mai de succes designeri autohtoni, care au reusit sa se afirme si peste hotarele tarii

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie