29.01.2019
Vedetele internationale le poarta creatiile! Vezi cine sunt cei mai de succes designeri autohtoni, care au reusit sa se afirme si peste hotarele tarii
Au reusit sa-si confirme talentul si sa-si fructifice eforturile si munca nu doar in tara, dar si peste hotarele Moldovei.

Ei sunt designerii, creatiile carora au ajuns in garderoba vedetelor internationale, iar acestea le-au imbracat cu mandrie la evenimentele mondene la care-au fost.



1. Dana si Violette Basoc sau surorile Raquette, caci asa sunt cunoscute acestea in lumea modei, au reusit sa-si construiasca un veritabil regat al rafinamentului. Spectaculoase prin simplitatea lor și, totodata, extrem de originale, tinutele create de cele doua surori au cucerit inimile vedetelor autohtone, dar si ale celor de peste hotare. Interpreta Perry Edwards sau ingerasul Victoria’s Secret sunt doar cateva dintre vedetele de la Hollywood care s-au afisat irezistibile in outfituri create de surorile Basoc.


2. Si designerul Olga Blanc se bucura de o popularitate impunatoare prin randul vedetelor din afara. Pe langa Miss Rusia 2018 si Miss Costa Rica 2018, care au sclipit la propriu in tinute semnate de Olga, in cadrul concursurilor de frumusete la care au participat, mai multe vedete internationale, precum modelele Aliona Shishkova sau Anastasia Kostenko, si-au achizitionat outfituri de la designerul basarabean.

3. Creatoarea iilor irezistibile, Valentina Vidrascu, nu inceteaza sa surprinda. Camasile sale nationale sunt veritabile opere de arta. Tesute manual cu multa iscusinta si daruire, acestea transmit un aer modern si fresh, pastrand, totodata, farmecul autentic al poporului romanesc. Modelul Madalina Ghenea s-a lasat coplesita de frumusetea acestora, optand pentru o creatie Valentina Vidrascu la Festivalul din Cannes din 2015. Surprinsa in tinute semnate de Valentina, celebrul model roman a fost si in timpul unei plimbari in Sicilia, dar si la festivalul TIFF din 2016.

4. Designerul de origine basarabeana, Aliona Kononova, este stabilita de ceva vreme la Los Angeles. Absolventa a Institutului European de Design din Milan, Kononova si-a lansat propriul brand in 2009. Cele mai recente colaborari ale sale il include pe emeritul coreograf, Ryan Heffington, dar si muzicianul rock, Ilya Lagutenko. Designerul a colaborat cu Vogue Italia, Vogue UK, Vogue France, Vogue Japan, Los Angeles Times, dar si New York Times.



5. Si Ludmila Corlateanu se numara printre faimosii designeri basarabeni. Absolventa a renumitului Institut Marangoni din Italia, Ludmila a reusit sa ne duca faima tarii prin ceea ce pote face cel mai bine – creand tinute superbe, demne de toata admiratia. Tyra Banks, Nicole Scherzinger, Victoria Summer, dat si vedete romanesti ca Dana Rogoz au facut senzatie la evenimentele mondene la care s-au afisat, optand pentru tinute semnate Ludmila Corlateanu.

Articole din aceeasi categorie