21.06.2022
Absolventii - in febra pregatirilor pentru balul de absolvire! Vezi ce tinuta spectaculoasa si-a ales Evelina Negru si Ian Cuibanean, dar si ce suma impresionanta a scos din buzunar - VIDEO

Dupa ce au scapat de stresul examenelor de bacalaureat, absolventii au intrat in febra pregatirilor pentru balul de absolvire. Cele mai multe batai de cap le au fetele, de cateva luni interpreta Evelina Negru care este absolventa in acest an este cu gandul la rochii de seara, pantofi, coafura si machiaj. Cum se pregateste tanara pentru balul de absolvire afla din reportajul marca O Seara Perfecta. 

Interpreta Evelina Negru a inceput pregatirile pentru balul de absolvire inca acum doua luni: „Inca acum o luna, doua am inceput sa imi caut model de rochie si pantofi, dar deja mi-am format tot conceptul in cap.” , spune ea.

Interpreta Sasha Letty este omagiata! Vezi ce surpriza a avut viitoarea mamica la miez de noapte, dar si ce emotii intense a trait - VIDEO

Asadar, tanara a pornit in cautarea rochiei perfecte. Dupa doua ore dupa ce a probat mai multe tinute, interpreta si-a facut alegerea. 

Ca sa evite surprizele mai putin placute in ziua cea mare, tanara a mers la o proba de machiaj si coafura: „Eu de fiecare data optez pentru comoditate si pentru o coafura care sa ma avantajeze si sa imi permita sa ma simt bine.” , a adaugat interpreta.

Nu doar fetele isi doresc sa arate bine la balul de absolvire. Desi pare ca baietii au mai putine batai de cap sa stiti ca nu este chiar asa. Costumul, camasa, tunsoarea si pantofii conteaza enorm pentru ei.

Au gandit ultima lor piesa aproximativ doi ani, iar acum au dat lovitura! Vezi cum suna melodia trupei Akord „Devocika dojdi”, dar si ce situatii imprezivibile au avut baietii la filmari: „Trebuia sa filmam intr-un iaz secat..” - VIDEO

Absolventul Ian Cuibanean ne-a marturisit ca pentru el pregatirile lui au inceput odata cu luna mai. Acesta a optat pentru un costum albastru si o pereche de pantofi lacuiti.

Tips For Finding Fashionable Big and Tall Menswear at the Best Cost –  Structure For Men

Acestia au cheltuit in jur de 6-8 mii de lei. 

Articole din aceeasi categorie