12.06.2019
7 moduri de aranjare a esarfei in par. Idei simple, dar de efect
Esarfa este unul dintre cele mai usor de asortat accesorii din garderoba unei femei. De cele mai multe ori insa, purtam esarfa doar la gat, in zilele mai racoroase, si uitam ca ne poate schimba complet tinuta. O pune purta in par, ca si accesoriu la genta, in talie sau ca sal.

Vezi mai jos cateva moduri de aranjare a esarfei, in par si la gat.

1. Coada prinsa cu esarfa

Esarfa este un accesoriu de par rafinat, mai ales in 2019. Iti va oferi un look sofisticat, dar si te va scoate din incurcatura atunci cand parul nu iti sta asa cum iti doresti.

Cel mai simplu mod de a purta o esrafa in par este sa-l prinzi intr-o coada cu ajutorul ei. Mai sic de atat nu se poate.

2. Stilul african

Inainte de toate, prinde-ti parul intr-un coc, apoi infasoara esarfa in jurul lui. Sau, altfel spus, fa exact aceeasi manevra pe care o faci atunci cand iti impachetezi parul dupa baie. 

3. Coada impachetata in esarfa

Pentru acest look, foloseste o esarfa scurta si subtire si „impacheteaza-ti” cu ea coada.

4. Sub barbie

Indoaie pe jumatate o esarfa mare, patrata, pune-o pe cap si indoai-o sub barbie. Da, asa cum facea bunica pe vremuri.

5. Bandana

Sigur ai incercat asta in urma cu ceva ani! Alege o esarfa patrata de dimensiuni mari; aceasta trebuie indoita pe diagonala, apoi se innoada peste par, bagand coltul inauntru.

6. Funda romantica

Acest mod de a purta esarfa pe cap va atrage, cu siguranta, toate privirile. Tot ce ai de facut este sa faci o funda sau o floare intr-o parte. Pentru un efect spectaculos, alege o esarfa cu imprimeuri sau colorata.

7. Coada impletita

Iata o alta modalitate interesanta de aranjare a esarfei in par. Impleteste-ti parul in timp ce folosesti o esarfa subtire. Efectul este spectaculos.

Acestea sunt insa doar cateva dintre modalitatile de a purta o esarfa in par. Posibilitatile sunt nenumarate. Totul tine doar de inspiratie de si imaginatie. 

Articole din aceeasi categorie