11.01.2021
Vacanta de vis! Vera Brejneva si Konstantin Meladze au optat pentru odihna la munte

In timp ce Dima Bilan, Polina Gagarina si alti colegi de breasla se bucura de soare si ocean in Maldive, Vera Brejneva, in varsta de 38 de ani, are parte de o vacanta mai activa, la munte.

Citeste si :  Sarbatorile de iarna, in costum de baie. Vlada Mardari a plecat la mare impreuna cu familia

Vedeta, impreuna cu sotul sau, Konstantin Meladze, in varsta de 57 de ani, si fiicele Sonya si Sarah, au mers la o statiune de schi foarte populara - unde exact, Brejneva nu a precizat. Fiind foarte activa pe retelele de socializare, Vera a publicat in instastories numeroase imagini si video din timpul vacantei.

Brejneva se bucura de frumusetea muntilor si de zapada din jur. Cantareata si fiica ei cea mai mica, Sarah, au ales sa schieze, in timp ce Sonya a preferat snowboarding-ul.

Vera Brejneva a petrecut Revelionul cu rudele si prietenii. Pe Instagram, ea le-a multumit fanilor pentru felicitari, le-a urat tuturor sarbatori fericite si a povestit cum si-a schimbat preferintele, de-a lungul anilor.

„Cu siguranta imi place aceasta viteza si starea interioara a acesteia. Timpul pentru tine, familia, prietenii - acestea sunt cele mai mari valori a sarbatorilor de Anul Nou, desi inainte imi placea sa mananc si sa dorm”,  a povestit lui Brejneva, pe Instagram.

Vera Brejneva a devenit celebra gratie participarii sale in proiectul Via-Gra. Ulterior, aceasta a parasit trupa, incepand o cariera solo. In 2010 lanseaza hitul Lepestkami slez, alaturi de Dan Balan, iar in 2007 si 2012, Vera devine Cea mai sexy femeie din Rusia, conform revistei Maxim. Acum, artista este casatorita cu producatorul Konstantin Meladze. Cei doi sunt impreuna oficial de 5 ani.

Citeste si :  Cu obrajorii arsi de ger, dar extrem de fericita. Mihaela, fetita Adrianei Ochisanu are parte de o vacanta de poveste alaturi de celebra sa  mama

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie