31.12.2019
TOP 5 vedete din Moldova, care au devenit tatici in 2019!

Pe langa faptul ca se bucura de succes si ne incanta cu prestatiile lor de fiecare data cand pasesc pe scena, acestia sunt si niste tatici model!

Anul 2019 a fost unul plin de evenimente si surprize. Pentru unele vedete de la noi insa acesta va ramane mereu in amintire pentru ca le-a adus noi responsabilitati, dar si o fericire nemasurabila, cea de a deveni parinte.

Perfecte.md iti propune sa-i cunosti pe cei care au avut norocul ca in 2019 sa devina tatici!

Igor Stribitchi

In acest an, interpretul a devenit tatic pentru prima oara. El are o fetita frumoasa pe nume Luiza. Un nume rar si special sustine interpretul. Intrebat, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, cu cine seamana nou-nascuta, cantaretul a spus ca desi inca este foarte mica: „toti care au vazut-o spun ca seamana cu mine”.



Anatol Durbala

Actorul a devenit tata pentru a doua oara in luna augut a acestui an. Sotia lui, Olesea Svecla, a adus pe lume un baietel. Proaspetii parinti l-au numit Dragomir.

Am asteptat mult, da tare mult... credeam ca nu mai nasc... Dar minunea a venit astazi... de la o luni! Un baiat de aproape 4 kg fara 90 de grame... ca un barbat adevarat. Voi fi mama de baiat, habar nu am cum va fi, sper sa ma descurc si sa tin piept la atatia Durbali prin casa...”, a scris tanara mamica pe contul sau de Instagram.

Cei doi artisti mai au o fetita pe nume Cassandra.

Sergiu Mosneagu

In august a devenit tatic si cantaretul de muzica populara, Sergiu Mosneagu. Maria, sotia cantaretului, a nascut o fetita. Parintii i-au pus prenumele Daria.

„Sunt foarte bucuros si implinit, am o bucurie enorma ca familia mea s-a marit si bunul Dumnezeu ne-a dat acest dar minunat, pe fetita noastra Daria.”, a declarat interpretul pentru regional.md.



Serghei Kovalsky

Membrul formatiei „Lume” a devenit tatic in noiembrie. Sotia lui, Irina Kovalsy (Tarasiuk), a nascut o fetita pe care cei doi interpreti au numit-o Anghelina.

Ei mai au doi copii mai maricei - Liza si Serghei.

Valentin Uzun

Interpretul si sotia sa, Nadejda, au devenit parintii unui baietel. Anuntul a fost facut chiar de artist, in cadrul unui interviu pentru Busuioc TV. Valentin a povestit cu drag despre bucuria pe care o are: „Avem un baietel.”

Micutul a fost numit Valentin, in cinstea tatalui sau. „Au decis si Amelia, si sotia, si toata familia cum sa-l cheme.”



Valentin Uzun si Nadejda mai au impreuna o fetita, Alisa-Andreea. Din casatoria cu Ana Cernicova, intepretul mai are o fiica - Amelia Uzun.

Sursa foto: Facebook.com, Intragram.com

Articole din aceeasi categorie