11.06.2019
Tom Ellis, actorul principal din serialul Lucifer, s-a casatorit. Cum arata sotia lui
Tom Ellis, actorul care detine rolul principal din serialul Lucifer, s-a casatorit cu scenarista Meaghan Oppenheimer. Cei doi au facut marele anunt postand pe conturile lor de Instagram primele poze de la nunta.

Vedeta serialului Lucifer si-a unit destinul in urma cu cateva zile cu Meaghan Oppenheimer, o scenarista si actrita originara din Tulsa, Oklahoma. Evenimentul, care a fost unul restrans, a avut loc in Santa Yez, California.

 

In cadrul ceremoniei, Tom a purtat un costum albastru, iar Meaghan a ales o rochie alba, din dantela cu maneci lungi, de la designerul Naeem Khan. Alaturi de ei au fost familia si prietenii apropiati. Nu au lipsit nici fiicele actorului: Marnie , Florenta si Nora pe care le are din relatiie anterioare.

Meaghan este scenarista si actrita originara din Tulsa, Oklahoma, fiind creatoarea dramei TV Broken, precum si seria Facebook Watch Queen America, o comedie intunecata cu Catherine Zeta-Jones. Tom si Meaghan sunt impreuna din 2015 si si-au anuntat logodna la inceputul anului.

Actorul nu se afla la primul mariaj. Acesta a mai fost casatorit cu actrita Tamzin Outhwaite, din 2006 pana in 2014, cu care are doua fete: Marnie si Florenta.

SURSE FOTO: Facebook si Instagram 

Articole din aceeasi categorie