17.09.2020
Tany Vander nu si-a botezat baiatul. Care este motivul

Adam, fiul interpetei Tany Vander, a implinit 6 luni, iar mama sa i-a organizat o adevarata sarbatoare.

Citeste si :  PRO TV Chisinau lanseaza un nou proiect televizat! Vezi cine va fi prezentatoarea

Cantareata a celebrat alaturi de sotul ei si de prieteni aniversarea celor 6 luni de viata ale baietelului. Petrecerea s-a dat intr-un restaurant luxos din Chisinau si a fost ferita de ochii presei.

Cu toate acestea, Tany a publicat cateva imagini de la eveniment, iar echipa O Seara Perfecta a aflat detalii despre viata de mamica a vedetei.

„A fost greu, dar am trecut peste. Trebuie sa fim femei puternice.”, spune Tany Vander despre nasterea prin cezariana. Cantareata isi iubeste fiul nespus de mult, insa afirma ca in urmatorii ani, categoric nu isi mai doreste un copil: „Probabil, am nevoie de cativa ani sa uit...”.

Totodata, vedeta marturiseste ca nu si-a botezat inca copilul, iar motivul ar fi faptul ca asteapta sa creasca si sa decida singur daca isi doreste sa aiba aceasta credinta: „Cum Iisus s-a botezat la 33 ani, cred ca are si Adam tot timpul inainte sa se boteze, daca va dori.”

Ce alte experiente din viata de mamica a impartasit Tany Vander, cum a slabit dupa nastere, dar si imagini de la sarbatoare, vezi in reportajul de mai jos:

Citeste si :  Lux si opulenta! Imagini fabuloase de la petrecerea aniversara a Anastasiei Fotachi

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie