01.03.2020
Svetlana Sainsus a nascut la 34 de saptamani. „Dumnezeu a demonstrat cat de tare le iubeste si le va trece cu brio si de data asta.”
Cofondatoarea Caritate.md ar fi trebuit sa-si ridice aseara premiul Omul Anului 2019, insa acest lucru a fost facut de fiul de 12 ani, Maxim. In acele clipe insa, mama lui, Svetlana Sainsus dadea nastere fiicei sale - Lia, pe care o asteaptau abia in aprilie.
„La ora 00.13 s-a nascut Lia. S-a nascut mai devreme cu o luna, la 34 de saptamani. S-a grabit tare sa-i aduca mamei primavara, anotimpul Svetlanei preferat. Ambele sunt la terapie intensiva si nu le putem vedea. Lia lupta pentru orice gram in plus, Svetlana pentru puterea de a se recupera pentru ca a fost o sarcina deloc usoara, mai ales ultimele saptamani. Dumnezeu a demonstrat cat de tare le iubeste si le va trece cu brio si de data asta. Intr-adevar, cat ieri Maxim vorbea pe scena, ele se chinuiau fetele si luptau ca sa intinda timpul cat medicii pregateau plamanii Liei pentru nastere. Acum ele au nevoie de ganduri bune si rugaciuni.”, a marturisit sora Svetlanei, Oxana, pentru Perfecte.md.
Citeste si: Asteptarea este pe ultima suta de metri. Unde a ales sa nasca Svetlana Sainsus
Aseara in cadrul evenimentului Omul Anului, Svetlana ar fi trebuit sa-si revendice statueta, insa acest lucru a fost facut de fiul ei mai mare, Maxim. Baiatul a avut un discurs emotionant: „Sunt foarte mandru de mama mea. Ea m-a invatat ca in viata asta trebuie sa traim si pentru alti oameni, nu doar pentru noi si sa facem bine chiar daca cineva ne raspunde cu rau. Nu trebuie sa lasam rautatea unor oameni sa patrunda in bunatatea noastra. Daca faci bine, Dumnezeu ti-l intoarce. Asta s-a intamplat si la noi: a aparut surioara mea Lia, care poate chiar acum se naste...”, a spus adolescentul.
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie