25.02.2020
Asteptarea este pe ultima suta de metri. Unde a ales sa nasca Svetlana Sainsus
Cofondatoarea platformei Caritate.md, Svetlana Sainsus, e in asteptarea celui de-al doilea copil al ei - o fetita pe care o va chema Lia. Chiar daca termenul sarcinii e deja unul maricel, graviduta continua sa duca un mod de viata activ, iar zilele trecute a fost si la un Bal Vienez.
Peste putin timp, mai exact, 4 saptamani, Svetlana Sainsus isi va tine in brate micuta. Desi este inca in burtica mamei, judecand dupa cea mai recenta imagine de la ecografie, postata de Svetlana pe retelele de socializare, se pare ca Lia seamana foarte mult cu tatal ei.

„Daca lumea a vazut ca nu seamana cu mine, evident, seamana cu tatal ei. Intr-adevar, vad ca seamana cu taticul. (...) Este o fotografie atat de clara, e pentru prima data cand am vazut-o atat de clar. (...) Toti au facut complimente, este foarte frumoasa. Abia astept, in 4 saptamani, o vedem.”, a spus cofondatoarea platformei Caritate.md.
Am fost curiosi sa aflam cum decurg ultimele saptamani de sarcina, dar si unde a ales sa nasca Svetlana Sainsus, iar ea a fost foarte deschisa si a povestit ca Lia va veni pe lume „la Centrul Mamei si Copilului, la o clinica de stat”.
„Este mult mai greu decat in prima sarcina. Nu mai simt acea energie, obosesc foarte repede.”
Ce a dezvaluit despre identitatea tatalui fiicei pe care o asteapta, dar si cum s-a simtit la eveniment, afla din videoul de mai jos!
Din prima casnicie, Svetlana Sainsus mai are un fiu de 12 ani - Maxim.
Citeste si: Svetlana Sainsus – declaratii, in premiera, despre cine este tatal copilului pe care-l asteapta
Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com
Articole din aceeasi categorie