06.11.2019
Sora lui Beyonce, Solange Knowles, a divortat de sot dupa 5 ani de mariaj. „Nu, nu l-am inselat”
Solange Knowles (33 de ani) si sotul ei, Alan Ferguson, au divortat in secret, la 5 ani de cand si-au jurat credinta vesnica.

Cei doi si-au spus adio la inceputul acestui an, insa au facut-o discret. Artista a confirmat acum separarea, precizand ca au fost niste ani frumosi. 

Solange Knowles si directorul muzical Alan Ferguson (56 de ani) s-au casatorit in 2014, dar sunt impreuna de 11 ani. Gurile rele au lansat inclusiv zvonul ca artista l-a inselat pe Ferguson cu managerul ei, John Bogaard. 

„Nu, nu l-am inselat”, a raspuns vedeta, linistindu-si fanii care au vazut pe retelele sociale o fotografie aparent dubioasa in care apar cei doi.

Ea i-a cerut scuze acestuia pentru ca numele sau a fost tarat in acest scandal de infidelitate inventat.

Multumesc @onvacation pentru ca ai fost cel mai bun co-manager in ultimii 5 ani. Scuze, postarile de pe Internet sunt aspre si mincinoase. Intoarce-te la vacanta ta”, a scris vedeta intr-un Insta Story.

Sora mai mica a lui Beyonce s-a casatorit la 17 ani cu Daniel Smith, un tanar care a activat o perioada in industria muzicala. Cateva luni mai tarziu, in octombrie 2004, Solange a devenit mama. 

Fiul lor, David Julez J. Smith Jr, are azi 15 ani. In 2007, Solange a divortat de tatal copilului ei si s-a mutat, cu baiat cu tot, in Los Angeles.

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie