17.07.2023
Smiley si Gina Pistol, vacanta in Ungaria alaturi de fiica lor. Imaginea adorabila cu micuta Josephine - FOTO

La scurt timp dupa ce a sustinut un concert la Neversea, Smiley a plecat in vacanta impreuna cu Gina Pistol si fiica lor. Artistul a publicat la InstaStory cateva imagini cu Gina si Josephine in Budapesta (Ungaria). 

Chiar daca tin foarte mult la viata lor privata, Smiley si Gina Pistol obisnuiesc sa impartaseasca detalii din vacantele lor cu fanii de pe retelele de socializare. Recent, cantaretul a postat mai multe fotografii din capitala Ungariei, unde vor petrece cateva zile.

Horoscop 17 iulie 2023. Motiv de bucurie in dragoste si reusite in cariera

Smiley a fost surprins de sotia lui in timp ce urca niste scari, tinand-o de mana pe Josephine. Fiica artistului, in varsta de 2 ani si patru luni poarta o salopeta in culori deschise de la Zara. Mama ei este foarte atenta la garderoba micutei. De la o varsta frageda, Josephine este o adevarata fashionista. In unele imagini, ea mai poarta hainute si incaltaminte de la Little Prints, Sterntaler, Crocs, Carter's - OshKosh Romania si alte branduri.

Smiley si Gina Pistol s-au intors recent din luna de miere, pe care au petrecut-o in sudul Frantei. Vacanta luxoasa a fost un cadou de nunta primit din partea nasilor.

Iuliana Beregoi a luat note de trecere la Bacalaureat, iar acum se pregateste de facultate: „Inca ma gandesc” - FOTO

Anul trecut, in luna ianuarie, Smiley si Gina au petrecut o vacanta in Seychelles, impreuna cu micuta Josephine. Artistul si sotia lui au pozat atunci cu fiica lor, in timp ce ea facea primii pasi, desculta, intr-un cadru natural superb. 

Articole din aceeasi categorie