14.01.2021
Smiley, selfie alaturi de fratele si tatal lui! Cum s-au fotografiat cei trei

Fara doar si poate, Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania, avand milioane de fani in toate colturile tarii si piese care se aud zilnic la radio si tv.

Citeste si :  Prenumele copiilor Marinei si Teodor Carnat incep cu "M si "T". Vezi cum ii cheama pe cei mici: "In familie numeroasa, “al meu” este “al nostru”"

Prezentatorul de la „Romanii au talent”, care este si jurat la „Vocea Romaniei”, este foarte activ in mediul online, avand pe Instagram cateva mii de postari si peste 2 milioane de urmaritori.

In urma cu aproximativ 24 de ore, Smiley chiar si-a surprins fanii de pe retelele de socializare, postand atat pe Instagram, cat si pe Facebook, o fotografie in care apare alaturi de tatal si de fratele lui.

„Tatal si fiii” a scris Smiley in dreptul fotografiei care in doar 12 ore a adunat aproape 20.000 de like-uri si peste 100 de comentarii.

Citeste si :  Stela Botan, alaturi de moldovenii stabiliti in toate colturile lumii. Impreuna au realizat un imn al diasporei: „Este un mesaj dedicat celor care sunt plecati peste hotare pentru un trai mai bun”

Surse foto: PRO TV; Instagram

Articole din aceeasi categorie