10.06.2021
Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

Smiley si Gina Pistol au devenit parinti pentru prima oara pe 9 martie anul acesta. De cand au anuntat vestea cea mare, fanii celor doi le-au urmarit fiecare postare de pe retelele de socializare. Atat Gina, cat si Smiley au tinut in permanenta legatura cu urmaritorii lor, dezvaluind numeroase detalii despre viata lor.

Intr-un interviu oferit pentru presa de peste Prut, Smiley a vorbit despre fetita sa.  „Ma gandesc sa fac o piesa cu Josephine. Eu am auzit-o gangurind si mi se pare ca are o voce extrem de muzicala. Are trei luni si mi se pare ca, si atunci cand plange, suna muzical. Poate sunt eu prea nebun dupa ea. In fiecare dimineata cand deschide ochii si ne vedem, ne zambim si ii vad bucuria ei din ochi. Mi-am facut un scop in viata de a ma trezi cu aceeasi bucurie in ochi in fiecare zi. Bucurie pe care o are ea in ochi. Vreau sa ajung la baita, nu pierd nici o baita a Josephinei. Pentru ca o ajut pe Gina si imi place. Fac tot, o infasez, o imbaiez. Baita o facem mereu impreuna. Botezul va fi la un moment dat anul acesta. Pastram pentru noi momentele astea speciale”, a spus Smiley.

Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. De cand a devenit tata, fanii asteapta cu nerabdare poze cu micuta Josephine Ana. Potrivit paginademedia.ro, Smiley a intrat in topul celor mai urmarite vedete din Romania, alaturi de Andra si Inna.

Citeste si :  Nicole Cherry a dezvaluit sexul copilului ei, iar fanii artistei au aflat primii
Articole din aceeasi categorie