30.07.2020
Sarbatoare mare in familia interpretei Elena Gheorghe! „30 iulie are 3 semnificatii pentru mine."

Una din cele mai focoase roscate din showbizul romanesc are astazi tocmai trei motive de sarbatoare.

Citeste si :   „Ma schimbam constant pentru a ma potrivi cu ceea ce credeam ca altcineva isi doreste." Demi Moore - despre relatiile cu sotii sai

Pe pagina sa de Facebook, interpreta a distribuit o imagine in care apare alaturi de sotul sau si a distribuit acest mesaj:„30 iulie are 3 semnificatii pentru mine: m-am nascut, mi-am gasit sufletul pereche si m-am logodit. Asa ca astazi e sarbatoare mare pentru noi: 35 de ani de viata, 15 ani de relatie si 9 ani de la logodna. Sotul meu ar putea fi perfect... singurul lucru care ma calca pe nervi la el este ca se bronzeaza foarte repede, iar mie imi trebuie 2 veri ca sa-l ajung."

Elena Gheorghe, ex solista Mandinga, este casatorita cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formatiei din care au facut parte amandoi. In decembrie 2011 a aparut in familia lor primul copil, un baietel pe nume Nicholas Razvan si sase ani mai tarziu s-a nascut fiica Amelie Nicole. 

Intr-un interviu oferit pentru revista VIVA!, Elena a declarat: „Poate ca suna a fairytale, dar eu cred in suflete-pereche, cred ca in viata (mai devreme sau mai tarziu) poti intalni acea persoana cu care sa rezonezi intru totul. Iar eu am fost norocoasa, caci l-am gasit fara sa rastorn lumea."

Surse foto: Facebook, Google.com

Articole din aceeasi categorie