19.07.2019
S-a incheiat procesul. Alex Velea si-a trecut copiii pe numele lui
Procesul prin care Alex Velea isi revendica copiii, pe Akim si Dominic, s-a incheiat. Artistul si-a putut trece baietii pe numele lui si acum el figureaza la rubrica tatalui din certificatul de nastere al micutilor.

Din cauza contextului complicat al Antoniei, Alex Velea a fost nevoit sa-i intenteze proces acesteia pentru recunoasterea paternitatii deoarece la momentul in care baietii lor s-au nascut, artista era casatorita cu Vicenzo Castellano, situatie care, din nefericire pentru ei, este inca actuala.

Procesul Antoniei cu italianul nu s-a incheiat nici pana acum din cauza faptului ca nu s-a ajuns la o intelegere asupra custodiei Mayei, fetitei pe care o au impreuna. Antonia nu doreste sa renunte la custodia comuna de frica de a nu o pierde pe Maya, iar acest aspect complica si intarzie procesul care, cel mai probabil, va fi reluat in luna septembrie, in Italia.

Procesul lui Alex Velea a fost castigat inca din aprilie 2019, atunci cand instanta l-a recunoscut ca fiind tatal lui Dominic si Akim, insa abia acum artistul si-a treacut numele in certificatele de nastere ale celor doi fii ai sai fiind nevoit sa astepte sa treaca toate termenele date de instanta pentru un eventual apel facut de Vincenzo Castellano. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie