14.06.2019
Printul Harry si Meghan Markle au angajat in sfarsit o bona. Iata cine va avea grija de micul Archie
In ultima vreme s-a vehiculat faptul ca printul Harry si sotia lui, Meghan, vor angaja o bona americanca, ba chiar un barbat, pentru a-i ajuta in ingrijirea lui Archie.

Meghan dorea sa-l creasca pe Archie in spirit american si nu traditionalist, asa cum sunt crescuti bebelusii de la curtea regala britanica. 

Pana la urma, Meghan Markle a fost de acord sa mearga pe drumul batatorit, traditional, alegand pentru primul ei copil o bona nascuta in Marea Britanie, anunta Libertatea.ro.

Aceasta nu va locui impreuna cu ei la Frogmore Cottage si nici nu va lucra in weekend.

Anuntul vine cu cateva zile inainte ca micul Archie sa implineasca sase saptamani, ceea ce se va intampla luni.

Daca de cand a nascut, in 6 mai, ducesa de Sussex nu a luat parte decat la un singur eveniment public, weekendul trecut, cand regina a fost celebrata. Tatal lui Archie, printul Harry, a fost foarte activ, lasand mai totul pe umerii sotiei sale de 38 de ani.

Se asteapta ca Meghan Markle sa revina din concediul de maternitate in toamna, cand va pleca impreuna cu sotul ei, posibil si cu bebelusul lor, intr-un turneu in Africa.

Vor vizita tari ca Malawi, Angola, dar si Africa de Sud sau Botswana. Nu se stie daca Meghan si Archie vor bifa tot turneul, din motive de securitate.

Articole din aceeasi categorie