15.02.2023
Paula Seling, mesaj emotionant de ziua fiicei ei: „Iti multumim ca ne-ai ales pe noi sa iti fim parinti!”

Elena, fiica Paulei Seling, isi sarbatoreste ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie, artista i-a transmis un mesaj emotionant pe retelele sociale.

Dupa ani in care a tinut-o ascunsa de public, din dorinta de a alege ea daca vrea sau nu sa apara, Paula Seling a mai marcat o realizare, caci astazi, de ziua fiicei ei, i-a transmis un mesaj pe retelele sociale.

„La multi ani, copil frumos si bun! Sa iti fie viata, mereu, o sarbatoare, iar trecerea timpului sa iti daruiasca amintiri pretioase, ca sufletul tau! Iti multumim ca ne-ai ales pe noi sa iti fim parinti!”, a scris ea in dreptul unei fotografii in care apare micuta Elena, acum in varsta de zece ani.

Ti se rupe inima! Mesajul indurerat al tinerei de 25 de ani care a ramas fara ambele picioare dupa ce a fost lovita de un automobil, te lasa fara cuvinte: „Vreau sa traiesc!”. Ce a publicat Dan Ionita - FOTO/VIDEO

Evident, comentariile din partea prietenilor virtuali n-au intarziat sa apara: „La multi ani, sa va traiasca si sa fiti fericiti!”, „Sa-ti fie viata plina de bucurii”, „Sa va traiasca minunea de fata!”

De ce a asteptat Paula Seling sase ani sa anunte ca a adoptat o fetita

„Drumurile ni s-au intalnit cand Elenuta avea trei ani si lucrurile trebuiau sa se aseze in familia si lumea noastra. Nu voiam sa avem alte lucruri care sa forteze in vreun fel asezarea fireasca. Am asteptat cuminti pana am simtit ca intervine acel echilibru de care e nevoie intr-un astfel de proces. Ea a crescut si ne-am dat seama ca e important pentru un copil de persoana publica sa-si ia propriile decizii daca si cand vrea sa iasa in lumina reflectoarelor. Are o personalitate puternica. De la inceput, si eu, si tatal ei am implicat-o in decizii, ne-am straduit sa simta ca este egala cu noi, am incercat sa-i explicam atunci cand suntem de o alta parere. Elena se dezvolta frumos", a povestit Paula Seling despre decizia de a tine secreta, timp de sase ani, vestea ca a adoptat o fetita.

Ele sunt vedetele care nu regreta interventiile estetice pe care le-au facut! TOP 10 celebritati care si-au corectat nasul cu ajutorul rinoplastiei - FOTO

Comentariile frumoase s-au adunat rapid pe YouTube, in dreptul momentului din emisiune: „Ce frumos se reflecta sufletul Paulei in blandetea emanata de vocea Elenei"; „Un exemplu de bunatate, modestie, dragoste, blandete, respect, onestitate. Sunt mandra ca vedem si astfel de exemple pozitive la TV"; „Cata iubire exista intre mama si fiica! Paula Seling e o mama minunata si se cunoaste educatia pe care o primeste aceasta fetita superba"; „Paula este un model pentru noi! Ce frumos vorbeste cu fetita ei si despre ea! Si ce educata e fetita"; „Un copil relaxat, firesc si, asa cum era de asteptat, frumos educat! Felicitari, Paula! Multa sanatate si noroc amandurora!".

Articole din aceeasi categorie