17.03.2023
Patru generatii de femei intr-o singura imagine! Ella Chistol, alaturi de bunica, mama si cele doua fiice: „Cum credeti, e in stare cineva sa faca vreun baiat in acest „klan” de fete?” - FOTO

Pentru ca martie este considerata luna femeilor, Ella a decis sa organizeze impreuna cu femeile din viata sa o sedinta foto.

Alaturi de bunica, mama si cele doua fete ale sale, bloggerita a pozat in tinute total white, nuanta ce simbolizeaza puritatea si bunatatea sufleteasca.

Ella si mama sa au purtat rochii midi cu slit lateral. Micutele Andreea si Emma au avut look-uri formate din sorti si maiouri. Iar cea care s-a evidentiat cel mai mult a fost bunica bloggeritei care a purtat o tinuta elegata, mai exact un costum impecabil de tip „Chanel”.

Natalia Platon - vacanta de vis pe Insulele Maldive! Designerul a publicat imagini adorabile cu burtica de graviduta, din calatorie - FOTO

Fotografiile au fost publicate pe Instagram, iar in descrierea lor, Ella a povestit un lucru interesant despre familia sa.

„Patru generatii. Cum radem noi, numai fete. Eu am 2 fete. Mamica are o fata. Bunica are 2 fete - mama si sora ei, care tot are o fata @y_kat_. Strabunica a avut 2 fete - bunica si sora ei, strabunica tot a avut o sora. Cum credeti e in stare cineva sa faca vreun baiat in acest „klan” de fete?”, a scris influencerita.

Mihaela Chistol, cunoscuta in mediul on-line ca Ella Chistol, este o bloggerita din Republica Moldova cu o comunitate de peste 150 mii de urmaritori. Aceasta este casatorita cu Andrei Chistol si impreuna ei au doua fete, Andreea si Emma.

Un nou succes! Luptatoarea Irina Ringaci a obtinut bronzul la Campionatul European Under 23 de la Bucuresti

Articole din aceeasi categorie