14.02.2020
Natalia Barbu si sotul ei nu marcheaza Ziua Indragostilor. „Niciodata nu am rezonat cu aceasta sarbatoare.”
Natalia Barbu si Nicolae Sota s-au casatorit in 2011 si impreuna au un baiat pe nume Victor. Au trecut mai bine de 9 ani de atunci, dar Natalia se declara indragostita de sotul ei ca in prima zi.
Totusi, artista marturiseste ca in familia ei nu se sarbatoreste in niciun fel Valentine`s Day. „Noi avem pe 10 februarie ziua logodnei si o sarbatorim. In rest nu, nu sarbatorim 14 februarie. Nu avem nevoie de o zi anume sa fim mai fericiti si sa ne spunem te iubesc, facem asta in fiecare zi.”
Citeste si: Revelion in costum de baie. Natalia Barbu arata spectaculos la 40 de ani
Natalia spune ca nu a obisnuit niciodata sa marcheze aceasta data. „Asa am fost mereu. Niciodata nu am rezonat cu aceasta sarbatoare. Oricum, e un prilej de a sarbatori si de a ne bucura de momente romantice alaturi de persoana draga.”
Cuplul Barbu-Sota are totusi date marcate cu rosu in calendar, cum ar fi ziua logodnei: „Am sarbatorit asa cum stim noi. Am iesit la un restaurant. Sotul meu intotdeauna ma surprinde placut, iar eu nu sunt pretentioasa. Nu am nimic preferat. Tot ce vine din sufletul lui e bine primit.”, marturiseste vedeta.
Ce alte detalii interesante a povestit Natalia, vezi in interviul marca O Seara Perfecta:
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie