10.10.2019
Naomi Campbell, la 49 de ani: „Nu sunt pregatita, inca, sa am copii”
Unul dintre cele mai titrate fotomodele ale planetei, Naomi Campbell, nu se grabeste sa se aseze la casa ei.

Naomi Campbell e o veterana a prezentarilor de moda. Britanica activeaza de 35 de ani in modelling, ajungand printre cele mai titrate 6 fotomodele ale planetei, alaturi de Linda Evangelista, Cristy Turlington, Cindy Crawford, Claudia Schiffer si Tatjana Patitz.

Desi a implinit 49 de ani in luna mai a acestui an, Naomi nu pare interesata sa se aseze la casa ei si sa aiba o familie. Intr-un interviu acordat revistei WSJ, modelul a dezvaluit si cat de mult isi doreste sa aiba copii.

„Nu sunt pregatita, inca, sa am copii. O sa vad ce-mi aduce universul. Deocamdata, ceea ce mi-a dat universul este in spiritul unei familii alese.”, spune Naomi Campbell, facand aluzie la nenumaratii copii de origine africana pe care i-a ajutat prin intermediul campaniilor umanitare.

Unul dintre ei este si modelul sudanez, Adut Akech, care a stralucit in vara anului trecut la Paris, intr-o defilare in cadrul Fall 2018 Haute Couture. Tanara Adut, originara din Sudanul de Sud, a ajuns intr-o tabara de refugiati din Kenya, dupa ce familia ei a fost nevoita sa fuga din calea razboiului civil din Sudan. 

Naomi Campbell nu are iubit

Naomi Campbell nu e implicata in nicio relatie amoroasa si, spune ea, nici nu-si doreste in acest moment. La inceputul acestui an, jurnalistii britanici de la The Sun relatau ca s-a cuplat cu tinerelul Liam Payne, solistul trupei One Direction. 

In varsta de 26 de ani, Liam ar fi dus-o pe Naomi la un concert la Londra si ar fi petrecut Revelionul cu ea in Ghana. 

Acum, Naomi spune ca se bucura ca e singura si ca tine la viata ei privata. „Pentru mine, intimitatea este importanta pentru a ajunge sa ne cunoastem unul pe altul si mereu ma ingrijorez ca jobul meu nu-mi va permite asta.”, a mai spus vedeta. 

Fotografii: Getty Images

Articole din aceeasi categorie