21.06.2023
Moment emotionant! Anatol Durbala - in vizita la casa parinteasca: „Acasa la mama” - VIDEO

Regizorul si actorul Anatol Durbala a vizitat-o pe mama lui, impreuna cu fiica Cassandra. Acesta a filmat momentul si l-a publicat pe Instagram, cu o descriere emotionanta.

„Acasa la mama! Ma uit cum Cassandra se comporta cu bunica si bunica cu ea, ma uit la grijile care infasoara inimile la sat, ma uit la gradina, la copaci, la cainele de la poarta, la nuc si imi amintesc de propria copilarie, de bunica Liza si bunelu Vasile”, a scris nostalgin Anatol Durbala pe Instagram.

Cornelia si Marcel Stefanet - o noua lansare! Vezi cum suna piesa „Ethno Republic”: „Tare imi place acest format” - VIDEO

Ulterior, actorul si-a continuat mesajul: „Cat de frumos! Daca am avea suficienta minte sa ne dam seama, am intelege ca aceasta este adevarata fericire. Dar asa, nu prea avem cand pentru cugetare. Suntem ocupati sa cautam fericirea undeva departe, peste mari si oceane, in gradinile altora, in casele altora. Inteleapta vorba: „vesnicia s-a nascut la sat””.

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale o fotografie cu o tanara misterioasa - FOTO

Internautii i-au scris mai multe mesaje de admiratie in rubrica de comentarii a postarii: „Cata dreptate ai! Cei mai fericiti am fost la bunici. Toti ne tragem de la sat, pana la urma si toti vrem sa fugim de acolo, doar pentru a ne reintoarce cu mai mult dor in inima”/„Doamne! M-am umplut de amintiri, abia astept sa merg la mama”/„Esti cel mai bogat caci o ai!”, etc.

Anatol Durbala este un actor, regizor si profesor universitar din Republica Moldova. Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Cei doi au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Articole din aceeasi categorie