04.02.2024
„Sunt adorabili”! Povestea tripletilor identici care au cucerit Instagramul. Serialul celebru in care au aparut - FOTO

Otis, Rocco si Prince s-au nascut pe 18 mai 2020. In curand, micutii vor implini 4 ani si deja au o popularitate foarte mare pe retelele sociale. Pozele cu ei aduna zeci de mii de like-uri. Parintii lor se mandresc cu aparitia copiilor in serialul Bridgerton, pe cand aveau doar cateva luni. 

Mama tripletilor, Summer Preston, avea 42 de ani cand i-a adus pe lume, in urma unei proceduri de fertilizare in vitro. Baietii mai au acasa o sora, pe nume Violet, in varsta de 10 ani.

Povestea lui Summer este una cu final fericit, dupa ce medicii au avertizat-o ca sarcina cu tripleti este una cu risc. Acestia i-au propus sa pastreze doar doi copii, pentru a evita complicatiile.

Medicii au diagnosticat-o pe Summer cu TTTS ( sindromul de transfuzie intre gemeni – o afectiune rara), potrivit mirror.co.uk. Cu toate acestea, femeia si sotul ei au decis sa pastreze toti copii si, in mod miraculos, s-au nascut sanatosi.

In urma cu 10 ani dansai pe piesele ei, acum posibil sa n-o mai recunosti. Cum au surprins-o paparazzii - FOTO

Summer povesteste: „Cand primul copil, Otis, a venit pe lume, parea sa stie ca sosirea lui era mult asteptata. Avea bratele ridicate si parca spunea: „Am ajuns, am reusit””.

Femeia si-a dorit intotdeauna o familie mare. Asa ca a fost aproape de disperare cand toate incercarile de a avea primul ei copil s-au dovedit a fi inutile. Totusi, a existat intotdeauna o speranta. Si, dupa un avort spontan, doua sarcini extrauterine si sapte incercari esuate de FIV, ea a nascut-o in sfarsit pe fiica ei Violet, care are acum 10 ani.

Summer isi dorea mai multi copii, asa ca ea si partenerul ei Davidson Shillingford, in varsta acum de 55 de ani, au pornit intr-o alta calatorie sfasietoare a parintilor. Abia dupa alte patru runde obositoare de FIV, sperantele lor s-au realizat si Summer a reusit sa aduca pe lume tripletii.

Horoscop 4 februarie 2024. Zodia careia norocul ii surade din plin: castiguri financiare si o posibila avansare

Dupa ce mama lor a deschis contul de Instagram identical_triplet_mama, numarul de urmaritori a crescut considerabil. Pozele cu ei aduna zeci de mii de aprecieri. Micutii au fost remarcati de echipa de filmare a serialului Bridgerton. Asa au ajuns sa apara in cateva scene. Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos.

Articole din aceeasi categorie