01.07.2022
Pana la lacrimi! Irina Rimes a lansat o piesa profunda, filmata in casa copilariei sale si alaturi de rudele de la Floresti. Vezi cum suna versurile, dar si imaginile emotionante surprinse - VIDEO

Dupa ce a surprins cu un nou album format din 11 piese de-a dreptul surprinzatoare si cu primul concert in Metaversedin Romania, Irina da lovitura din nou si lanseaza un videoclip la care putini se asteptau sa fie atat de tulburator si care are o asemenea capacitate de a rascoli amintiri.

Irina Rimes a lansat pe 17 iunie noul sau album, „Acasa", prefatat de un documentar despre revenirea sa la radacini, „Pe drumul meu" difuzat pe HBO Max. Acolo este relata despre cum s-a realizat acest album, si mai exact intr-o dubita cu ajutorul careia s-a plimbat pe Transfagarasan, la Brasov si pana in localitatea de bastina a Irinei din Republica Moldova.

Melodia din noul sau album a fost filmata in satul Izvoare, raionul Floresti, in care Irina a crescut. 

Acesta a avut o regie diferita, iar in loc de actori si personaje, au fost prezenti chiar rudele si colegii de scena ai Irinei. 

 In versurile piesei, artista vorbeste despre relatia cu mama sa, despre inceputurile sale muzicale, dar si despre dorul de cei dragi.

Un nou succes pentru Natalia Gordienko! Interpreta va participa, din nou, la Saptamana Modei de la Paris. Afla ce designer renumit a invitat-o pe artista la eveniment: „La Eurovision am purtat rochia lui si astfel am devenit foarte buni prieteni” - FOTO

In mai putin de 3 zile, videoclipul a adunat peste 100.000 de vizualizari si aproape 5000 de aprecieri, iar comentariile de admiratie si apreciere: „Si-a impins cariera la un nivel mai inalt ca aceasta melodie, realizeaza tot ce isi doreste, imi plac cu adevarat aceste melodii care sunt facute cu atata dragoste, dragostea pe care o am pentru melodiile ei este imensa, am o imensitate de dragoste pentru ea melodii, auzirea asta mi-a dat multa pace pentru ca ea lanseaza mereu melodii foarte pozitive cu un ritm calm wow, chiar nu am cuvinte sa descriu aceste arte pe care le da in fiecare an, imi place intregul album, este transmit energie pozitiva in sufletul meu asa ca hai IRINAAA!!”, scrie unul dintre admiratorii Irinei. 

Evghenii Hudorojcov si-a prezentat colectia impresionanta de rochii la Paris! Afla de ce designer-ul a ales ca Olia Tira sa inchida show-ul „PreCouture Fashion Feelings”: „In primul rand...” - VIDEO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie