21.05.2020
Joaquin Phoenix va deveni tata la 45 de ani. Logodnica lui, Rooney Mara, e insarcinata

Actorul Joaquin Phoenix si logodnica lui, actrita Rooney Mara, vor deveni parinti in vara acestui an. Surse din anturajul lor spun ca sarcina este avansata.

Actorul Joaquin Phoenix si logodnica lui, actrita Rooney Mara, vor deveni parinti in vara acestui an. Surse din anturajul lor spun ca sarcina este avansata.

Rooney Mara e insarcinata in 6 luni, spun surse din randul apropiatilor, citate de Page Six. Actrita de 35 de ani este la primul copil, la fel si partenerul ei, Joaquin Phoenix. Cei doi nu au confirmat informatia, insa publicatia sustine ca Rooney a fost vazuta purtand haine largi in putinele ei iesiri din izolare.

Pentru Phoenix anul a inceput bine, cu un premiu Oscar pentru interpretarea din filmul Joker. Acum se bucura de cele mai binecuvantate luni de dinainte de, probabil, cea mai frumoasa perioada a vietii sale.

Actorul de 45 de ani si-a cunoscut logodnica in 2013, in timp ce filmau impreuna pentru pelicula Her. In octombrie 2019, Phoenix a dezvaluit intr-un interviu pentru revista Vanity Fair ca la inceput a crezut ca Rooney il dispretuieste. In realitate, ea era „topita” dupa el.

Ea este singura fata pe care am cautat-o pe internet. Eram doar prieteni, prieteni prin email. N-am facut niciodata asta. N-am cautat nicio fata pe internet”, s-a confesat actorul.

Joaquin Phoenix si Rooney Mara au foarte multe lucruri in comun si, daca nu le-au avut de la inceput, s-au schimbat de dragul celuilalt. Ea, de exemplu, de devenit vegana luand exemplul lui, care urma acest regim alimentar de 40 de ani. Vezi AICI ce nu mai stiai despre Rooney Mara!

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie