30.06.2019
Jason Momoa s-a indragostit de sotia sa pe cand era copil, iar ea avea 20 de ani: „Mami, o vreau pe ea!”
Jason Momoa are toate motivele sa fie fericit. Are o sotie superba si doi copii de care este mandru. Acesta a dezvaluit intr-o emisiune de peste ocean cum a inceput povestea de dragoste dintre el si actrita Lisa Bonet.

Momoa (39 de ani), care e casatorit cu Lisa Bonet (51 de ani), a povestit intr-un interviu inceputurile povestii lor de dragoste. 

Actorul din „Aquaman” a declarat ca a cunoscut-o pe Lisa in 2005 si doi ani mai tarziu, in 2007, Bonet a nascut-o pe fiica lor, Lola Iolani. Dupa inca un an cei doi au devenit parintii unui baietel, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Momoa a povestit in interviul pentru ca dragostea lui pentru Bonet merge insa cu mult inapoi in timp. „M-am indragostit de ea pe cand aveam 8 ani si ea vreo 20. Țin minte ca i-am zis mamei mele: „Mami, o vreau pe ea! O s-o urmaresc pentru tot restul vietii si o sa fie a mea!” (n.r. Bonet a jucat in Cosby Show) Nu i-am spus asta (n.r. lui Bonet) decat recent. Va dati seama, as fi parut un ciudat. Am vrut mereu sa o cunosc. E o regina, a fost dintotdeauna.”, a spus actorul. 


Bonet a mai fost casatorita si cu Lenny Kravitz, cu care atat ea, cat si Momoa pastreaza o relatie foarte apropiata de prietenie. 

Sursa foto: Getty 

Articole din aceeasi categorie