05.11.2020
Ce nume va alege jurnalista Anisoara Loghin pentru copilul ei. „Mie mi-e frica ca o sa fiu o mama destul de severa...”

Prezentatoarea emisiunii „O Seara Perfecta”, Anisoara Loghin, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de fotbalistul Radu Ginsari. Sunt foarte discreti in ceea ce priveste viata personala, de aceea departe au fost de ochii lumii si atunci cand si-au oficializat relatia. 

Invitata la emisiunea „Gusturile se Discuta”, jurnalista a anuntat ca este in asteptarea unui copil. Pentru ca nu obisnuieste sa-si faca publica viata personala, in mare parte, anuntul a fost facut de catre fina Anisoarei, jurnalista Tatiana Nastas. 

Ba mai mult de atat, a fost mentionat si sexul copilului - va fi baietel. Pe langa toate acestea, Anisoara Loghin este putin emotionata de acest lucru si crede ca nu este usor sa fii mama. „Mi-e frica ca o sa fiu destul de severa, dar pentru asta o sa aiba tata, sa-l alinte”, a spus ea in cadrul emisiunii. Jurnalista crede ca cel mai importat este ca baietelul sa fie sanatos si educat. Numele acestuia inca ramane o taina, insa pentru Anisoara conteaza foarte mult sa sune bine.„Trebuie sa aiba o semnificatie, in acelasi timp ma gandesc sa fie si international, adica sa fie pronuntabil pentru toata lumea”, a mai adaugat prezentatoarea. 

Cele doua jurnaliste au demonstrat ca sunt foarte bravo la gatit, dar si prietene bune. Au pregatit niste bucate tomnatice, iar bucatarul Petru Chicu a ramas surprins de gustul acestora. Anisoara a facut tocanita din legume si mamaliga, iar Tatiana renumitul desert - brownie. 

Citeste si :  Anisoara Loghin va deveni mamica in curand! Ce sex va avea bebelusul

Sursa foto: O Seara Perfecta; Gusturile se Discuta

Articole din aceeasi categorie