16.09.2020
In cinstea aniversarii a 75 de ani, comediantul Yevgeny Petrosyan si-a aratat pentru prima data fiul nou-nascut

Astazi celebrul umorist, Yevgeny Petrosyan, implineste 75 de ani. In ultimii ani, artistul si-a schimbat viata radical. A divortat de Elena Stepanenko, alaturi de care a trait timp de 33 de ani si s-a casatorit cu tanara sa asistenta, Tatiana Brukhunova. Acum a devenit oficial cunoscut faptul ca cei doi mai au si un fiu.

Comediantul Petrosyan si-a aratat pentru prima data fiul, pe care il are de la sotia sa, in varsta de 31 de ani. Chiar de ziua sa de nastere el a distribuit pe contul sau de Instagram o fotografie cu bebelusul si a spus ca l-a numit Vagan.

Se pare ca pentru multi aceasta stire a fost o surpriza. Colegii de breasla l-au felicitat pe artist cu ocazia zilei sale de nastere, dar si pentru faptul ca familia lui s-a marit. „Felicitari intregii familii!”, a scris Maksim Galkin. Vedete precum: Edgard Zapashny, Vyacheslav Manucharov, Alexander Oleshko si altele s-au alaturat mesajelor de felicitare.

Vestea a provocat multe discutii in randul fanilor artistului si multi intreaba cine a nascut copilul, pentru ca nimeni nu a vazut-o pe Brukhunova insarcinata. La intrebarea unuia dintre internauti: „Cine a nascut?”, Petrosyan a raspuns: „Sotia!”

Zvonuri despre copilul lui Petrosyan au aparut pentru prima data in luna martie de la o sursa anonima, dar abia acum au fost confirmate. Comediantul are si o fiica din prima sa casatorie, cu actrita Elena Stepanenko.

Citeste si :  S-a casatorit pentru a patra oara. Umoristul rus, Alexandr Revva, si sotia sa, Angelika, au spus din nou „Da!” in Maldive

Surse foto: Instagram, Google.com

Articole din aceeasi categorie