13.05.2022
Imaginea inedita cu Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol - FOTO

Gina Pistol a surprins-o pe fiica ei, Josephine, intr-o ipostaza adorabila si a impartasit imaginea si cu fanii.

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti in luna martie a anului 2021. Cei doi se bucura de momentele pe care le petrec alaturi de fiica lor, Josephine.

Pana acum, Gina Pistol si partenerul ei au fost discreti in ceea ce o priveste pe Josephine, motiv pentru care nu au facut publice imagini cu chipul ei. Cu toate astea, cei doi mai posteaza unele cadre cu fiica lor, spre incantarea fanilor. Recent, prezentatoarea TV a surprins-o pe fetita ei intr-o ipostaza adorabila, alaturi de pisica vedetei. Momentul imortalizat de Gina Pistol a fost impartasit si cu fanii de pe Instagram, care au apreciat fotografia cu Josephine. 

Smiley si Gina Pistol continua sa protejeze intimitatea fiicei lor, careia nu i-au aratat inca fata in imaginile pe care le posteaza deseori pe social media, acolo unde isi tin la curent fanii cu diferite activitati din viata personala si profesionala. Gina Pistol a decis in urma cu ceva timp sa le raspunda celor care intreaba care este motivul pentru care ea si partenerul ei nu dezvaluie imagini cu chipul fiicei lor.

„Este alegerea noastra. Insa nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider ca nu are sens sa expun copila la toata energia asta dubioasa de bantuie in mediul online. Cel putin nu acum”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Gina Pistola fost invitata in podcast-ul gazduit de Speak, „La fileu”, ocazie cu care a vorbit despre rolul de mama si provocarile pe care le-a intampinat pana acum cand vine vorba de cresterea fiicei ei, Josephine. Vedeta a marturisit ca partenerul ei, Smiley, este extrem de implicat.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetita. Dupa care a fost nevoit sa plece. Cand pleca Andrei dimineata aveam o stare de anxietate. El pleca la munca ghiocel si se intorcea zambila. Stii cat de frustrant e pentru o femeie sa vezi ca partenerul isi continua viata linistit? (…) Eu m-am batut cu pumnii in piept si am zis ca pot sa o cresc singura. O luna mai tarziu ii ziceam lui Andrei ca daca nu luam o bona in curand ma ia capul. E foarte greu fara ajutor, mai ales daca ai si campanii cum avem noi. Pentru mine spalatul parului si aranjatul e un lux.”

Trebuie sa vezi asta! Acest video cu surorile Kardashian a facut inconjurul lumii si i-a facut pe toti sa rada cu lacrimi. Vezi momentul amuzant de la Met Gala postat pe retelele de socializare - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie