30.06.2019
Horia Brenciu - fotografii adorabile din vacanta. Ce familie frumoasa are artistul
Horia Brenciu se intoarce ca antrenor la Vocea Romaniei in sezonul 9, alaturi de Irina Rimes, Smiley si Tudor Chirila. Dar pana atunci se relaxeaza in vacanta, la mare, impreuna cu familia lui.

„Viata alaturi de copiii mei si alaturi de sotia mea este tot ce mi-am dorit. Imi place sa fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea intruchipata. Zilnic beneficiez de rasete, imbratisari, urlete, plansete, alergari prin casa, pisici, diverse observatii facute copiilor, pe diverse tonuri si iar imbratisari… Niciodata nu ma plictisesc. Deja ma gandesc cu groaza cand o sa creasca mari si o sa imi spuna ca vor sa plece in lumea larga…” , spunea in trecut Horia Brenciu. 

Horia Brenciu a postat pe Facebook mai multe filmulete si fotografii din vacanta de la mare, cu care si-a incantat fanii de pe Internet. 

Simpaticul prezentator este casatorit cu producatoarea de televiziune Alice Dumitrescu si au patru copii: Toma, care este infiat, Mina, copilul lor biologic, si Maria si Andreea, acestea din urma fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o casnicie anterioara. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Articole din aceeasi categorie