05.06.2021
Gingasie pura! Anisoara Loghin si-a botezat fiul! „Cei mai tineri si fericiti parinti”

La data de 15 martie, Anisoara Loghin si sotul sau, Radu Ginsari, au devenit parintii unui baietel pe care l-au numit Raul.

Citeste si :  In brate la tata, dar seamana leit cu mama! Sotul Anisoarei Loghin si fiul Raul, intr-o imagine adorabila

De curand, prezentatoarea PRO TV si-a increstinat fiul. Interpretul Gabriel Nebunu a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie de la eveniment.

Pentru marele eveniment, Anisoara a optat pentru o rochie alba scurta, iconica pentru stilul sau si radiaza de fericire. Si sotul sau s-a asortat frumos cu mama fiului sau, imbracand o camasa alba, cu un sacou gri, pantaloni negri si adidasi albi.

Chiar daca a nascut prin cezariana, Anisoara Loghin se pare ca s-a recuperat repede. „Totusi, cezariana necesita ceva mai mult timp, desi a doua zi dupa nastere, la ora 6 dimineata, m-am ridicat din pat si am facut primii pasi – extrem de durerosi, dar necesari. Acum, mi-ar placea sa zburd, sa fac sport, insa inca o perioada nu am voie, asa ca incerc sa stau cumintica. Durerile inca se simt.”, a spus prezentatoarea PRO TV, intr-un interviu exclusiv pentru Perfecte.md, in urma cu doua luni.

Asa nu ai cunoscut-o! Anisoara Loghin - primul si cel mai emotionant interviu, dupa ce a devenit mamica: „Desi am avut parte de un travaliu de toata frumusetea, pana la urma a trebuit sa mi se faca cezariana de urgenta.”

Anisoara Loghin este casatorita cu fotbalistul Radu Ginsari. In vara anului trecut, acestia au facut public faptul ca s-au logodit, iar mai tarziu, au dat de inteles faptul ca sunt deja sot si sotie. Prezentatoarea de la PRO TV a anuntat ca este insarcinata in cadrul emisiunii Gusturile Se Discuta, in luna octombrie a anului trecut.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie