28.03.2023
Gina Pistol si Smiley au dezvaluit chipul fiicei lor pentru prima data - FOTO

Gina Pistol a postat prima fotografie cu chipul fetitei sale pe retelele de socializare. Prezentatoarea TV si Smiley, au ascuns fata fiicei lor timp de doi ani, insa, spre bucuria fanilor, cei doi au decis sa o arate pe micuta Josephine pentru prima data.

Fotografia adorabila o surprinde pe micuta Josephine stand pe umerii tatalui sau, in timpul unei plimbari in natura. Admiratorii cuplului au transmis cele mai bune ganduri familiei si chiar au incercat sa ghiceasca cu cine seamana mai mult micuta, iar parerile au fost impartite. Unii au spus ca Josephine ii seamana mai mult tatalui sau, in timp ce altii au remarcat asemanarea izbitoare dintre ea si prezentatoarea TV.

 

A dat lovitura! Satoshi a lansat piesa „Asta-i Situatia”: „Piesa e hit deja, cel putin in playlistul meu” - VIDEO

„Dulcica foc. E toata tati.”, „Din doi parinti frumosi era de inteles ca tot o frumusica si scumpica va fi.”, „Draga de ea, ce frumoasa, sunteti minunati toti.”, „Ai pus poza cu ea, in sfarsit”, „Dar ce chip frumos rasare. Faceti bine… fixati vitamina D.”, „Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii. Hai ca ati facut multa lume fericita si ati calmat vulcanii, stiti voi. Sa fiti fericiti ever!”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor.

Articole din aceeasi categorie