27.05.2019
George Clooney se teme pentru viata copiilor lui. Amal e avocata intr-un caz care implica ISIS
George Clooney a declarat ca se teme pentru siguranta familiei sale de cand Amal a preluat un caz impotriva ISIS. Sotia actorului o reprezinta pe Nadia Murad, de 23 de ani, care sustine ca a fost sclava a gruparii radicale in 2014.

Dar de cand Amal a preluat acest caz, George sustine ca familia lor a fost pusa in fata unor probleme reale de securitate, cu care se confrunta zi de zi, noteaza dailymail.co.uk. Mai mult, actorul a declarat ca nu vrea ca cei doi copii ai sai sa fie tinte ISIS. 

„Sotia mea are un caz impotriva ISIS, avem multe probleme reale de securitate. Nu vrem ca cei doi copii sa fie tinte, asa ca trebuie sa fim foarte atenti. Dorim sa ne traim viata, asa ca nu ne putem ascunde", a declarat George, in cadrul emisiunii „Award Chatter". 

Intrebat daca el si Amal ar vrea sa fie niste oameni necunoscuti, George a declarat: „Am vrut sa mergem cu cei mici in parc, dar nu s-a putut. Cum iesim din casa, suntem inconjurati. E o recompensa pentru cei care reusesc sa le faca poze copiiilor. Trebuie sa ii protejam". 

Potrivit Click.ro, si Amal este ingrijoarata, totusi aceasta nu se lasa intimidata. „E ceva ce am discutat cu sotul meu inainte de a accepta. Stim care sunt riscurile. George a cunoscut-o pe Nadia si cred ca povestea ei l-a impresionat. A inteles, vreau sa spun, ca asta e jobul meu. Cred ca e important sa expunem brutalitatea si coruptia ISIS si putem face asta in tribunale", a declarat Amal, in cadrul emisiunii Today Show. 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie