22.01.2024
Fiul lui Katy Black - prima sedinta foto, la doar noua zile de la nastere. Cum a pozat micutul - VIDEO

La data de 12 ianuarie 2024, Katy Black a devenit mama pentru a patra oara. Aceasta a adus pe lume un baietel perfect sanatos pe nume Matei.

La doar noua zile de la nastere, Katy si sotul ei, Cristian au decis sa organizeze o sedinta foto pentru micut. „La 9 zile Matei a avut prima lui sedinta foto”, a mentionat Black pe retelele de socializare.

De ce Bogdan Voevutki nu are inca o iubita: „El a zis ca o sa-si gaseasca atunci cand...” - VIDEO

Acesta a pozat in mai multe tinute adorabile. Pe langa imbracamintea pufoasa si calduroasa, micutul a fost fotografiat si purtand un costum deosebit, mai exact, cel al lui Batman.

In sectiunea de comentarii, cativa internauti au mentionat ca Matei seamana leit cu frelele lui mai mare, Simon: „Seamana cu Simon, copia”, „Ingeras dulce”, „Ma topesc. Sa va creasca sanatos si norocos”, „Sanatate! Tati+Mami=Ingeras”.

Katy Black - mama a 4 la 24

In aceasta luna, bloggerita Katy Black a adus pe lume un baietel perfect sanatos pe nume Matei. Anuntul a fost facut chiar de Black, pe pagina ei de Instagram. Aceasta a publicat un filmulet cu chipul fiului, dar si un mesaj. „Bun venit Matei Cebotari - 14:38 - 3740 g - 53 cm”, a notat bloggerita.

Marco Ballerini, un expert al mancarii gustoase cu specific italienesc! Descopera reteta unui risotto aromat - VIDEO

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 460 de mii de urmaritori pe Instagram. Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii, iar acum este insarcinata cu cel de-al patrulea copil.

Articole din aceeasi categorie