22.01.2024
De ce Bogdan Voevutki nu are inca o iubita: „El a zis ca o sa-si gaseasca atunci cand...” - VIDEO

Batalie intre generatii in bucataria „Gusturile se discuta”. Diana Voevutki a aflat nu doar secrete culinare de la fiul sau Bogdan, pasionat de gatit. Secrete picante aflam si noi din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Misoare asiatic in bucataria Gusturile se Discuta. Invitatii nostri de astazi - Diana si Bogdan. Salutare inca o data”, a mentionat Iulia Deliu, prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta.

Diana Voevutki a recunoscut ca sosul fiului ei a iesit mai bun decat al ei. „Am gustat sosul lui Bogdan si este mai bun ca la mine. La mine a iesit amarui, nu stiu ce am facut eu aici. Ceva am scapat vreun ingredient”, a spus designerul.

Bianca Dragusanu, mai sincera ca niciodata! Vedeta a vorbit despre operatiile sale estetice si a facut-o praf pe Loredana Groza: „In tinerete era batrana”

In cadrul emisiunii, Bogdan a recunoscut ca Diana este foarte buna la suflet: „Eu sunt concentrat, foarte bine. Ea este o mama foarte buna in primul rand. Eu uneori chiar ii spun ca prea putin m-a batut in copilarie. Da, este foarte exigenta, dar asta nu o schimba cumva”.

De asemenea, Bogdan Voevutki a fost intrebat daca are sau nu o iubita. „Nu, inca nu vreau si nu caut. Am multe de facut in viata”, a raspuns el.

Dianna Rotaru si-a botezat fetita! Imagini inedite cu Laura Emilia de la eveniment - FOTO/VIDEO

Totodata, Diana a povestit ca altul este motivul pentru care Bogdan nu are o iubita: „El a zis ca o sa-si gaseasca o iubita atunci cand o sa aiba suficienti bani ca sa o intretina. Am incercat sa educ in el barbatul ideal care trebuie sa fie”.

Articole din aceeasi categorie