08.04.2021
Fiul Jannei Friske a implinit 8 ani! Dmitriy Shepelev pentru prima data i-a organizat o petrecere pe cinste. „Aceasta va fi prima zi de nastere la care isi invita prietenii”

Dmitriy Shepelev are motive de sarbatoare unul dupa altul. Recent a devenit tata pentru a doua oara si ieri fiul sau si al Jannei Friske, Platon, a implinit opt ani. Cu aceasta ocazie, prezentatorul TV si-a dorit sa organizeze o petrecere pe cinste pentru micutul omagiat.

Dmitry Shepelev a devenit tata pentru a doua oara. Prima imagine cu nou-nascutul a acumulat deja zeci de mii de like-uri

Pregatirile au inceput din timp si fericitul tata i-a promis lui Platon ca ii va organiza o petrecere, precum isi doreste baiatul. 

„Deci, am comandat baloane, am comandat cadouri, am comandat ambalaje pentru cadouri, am comandat un tort... lumanari!  Am comandat catering, am trimis invitatii, am comandat haine de sarbatoare, am comandat actori... Ce am uitat? Trebuie sa beau. Exact! Am uitat sa comand o bautura pentru parinti.”, a scris Dmitriy pe Instagram.

Shepelev s-a pregatit foarte atent si minutios pentru ziua de nastere a fiului sau cel mare si a spus ca pentru prima data, Platon a invitat prieteni la petrecere. Pentru fiul sau, prezentatorul TV a decis sa organizeze o petrecere in formatul unui quiz si a unui spectacol captivant si a promis ca ii va face surprize in fiecare zi, pana la sfarsitul saptamanii.

„Ne pregatim activ pentru ziua de nastere a lui Platon de cateva saptamani. El implineste 8 ani. Si aceasta va fi prima zi de nastere la care isi invita prietenii. El s-a dovedit a fi ospitalier, ne asteptam la 15 (!) copii.

Suntem invitati destul de des la zilele de nastere si suntem de parerea ca acestea au un dezavantaj. Pentru tot luxul si varietatea, petrecerile sunt foarte galagioase. Animatorii fac galagie, muzica rasuna, copiii entuziasmati fac zgomot.

Anul acesta ne-am bazat pe organizarea unui quiz si a unui spectacol captivant (animatorii vor interpreta scene si intra in dialog cu copiii). Omagiatul de ziua de nastere a vrut „sa fie putin infricosator”. Ei bine, hai sa-l verificam pe el si pe oaspetii sai.

In ceea ce priveste cadourile, aceasta este o alta poveste. Cu ceea ce viseaza cel mai mult fiul (anul acesta isi doreste un telefon nou si o noua racheta de tenis), nu au existat probleme. Dar anul acesta am decis sa ne ajutam oaspetii si sa facem o lista de dorinte. Si s-a dovedit a nu fi o sarcina banala - sa vina cu 15 idei de cadouri. A trebuit sa transpiram.”

Pana de curand, lui Dmitry Shepelev i-a fost frica sa-l arate internautilor pe micul Platon. Baiatul nu are inca propriile conturi pe retelele de socializare. In mediul online, se duc adevarate razboaie intre opozanti si fanii educatiei paterne: unii sunt nemultumiti de faptul ca Shepelev nu-i permite fiului sau sa-si vada rudele mamei sale, Janna Friske, altii sustin izolarea fortata a baiatului pentru a evita traume psihologice.

La inceputul lunii februarie, Dmitry Shepelev a facut public faptul ca asteapta un copil alaturi de partenera lui, designerul Ekaterina Tulupova. Cu cateva zile in urma, minunea s-a intamplat, iar fericitul tata a postat imagini cu cel de-al doilea fiu al sau, pe retelele de socializare, unde a primit mii de felicitari si urari de bine, atat din partea prietenilor, cat si din partea admiratorilor.

Dmitry Shepelev a avut o relatie cu cantareata Janna Friske de cativa ani. In 2015, ea a murit din cauza unei tumori cerebrale. Dupa moartea ei, relatia prezentatorului TV cu familia lui Friske s-a inrautatit. Parintii cantaretei il acuza pe Shepelev de faptul ca el nu le permite sa comunice cu nepotul sau. La randul sau, Dmitriy ii acuza pe buneii lui Platon de faptul ca au incercat sa ii ia fiul si sa promoveze tragedia familiala pentru PR.

Scandalul continua! Tatal Jannei Friske il da in judecata pe fostul ginere, Dmitriy Shepelev

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie