01.03.2021
Scandalul continua! Tatal Jannei Friske il da in judecata pe fostul ginere, Dmitriy Shepelev

Vladimir Kopylov, in varsta de 69 de ani, impreuna cu sotia sa, Olga, au cerut sa i se interzica lui Dmitry Shepelev sa dispuna de apartamentul fiicei lor. Totodata, sotii intentioneaza sa restituie o parte din fondurile cheltuite.

Citeste si :  Frumoasa si tanara! Alla Pugacheva a scapat de ultimul element care o imbatranea. Cum s-a schimbat artista

Partile in lupta impart apartamentul din Moscova, al Janna Friske, care a murit acum cinci ani, la varsta de 40 de ani. O treime din locuintele de elita din Shmitovsky Proyezd apartin fiului ei, Platon, in varsta de 7 ani, prin mostenire. Vladimir a reusit initierea a doua dosare - in instantele districtuale Presnensky si Khamovnichesky.

„Am programat o conversatie intre parti pentru 22 martie la 15:20. Cererea a fost depusa la locul proprietatii in litigiu. Una dintre proceduri va fi incheiata, dar acest lucru ar trebui decis in cadrul reuniunii ",  a declarat o sursa din curtea Presnensky, noteaza Gazeta.ru

Kopylov a asigurat initial ca vrea sa-si lase doua treimi din apartament pentru nepotul sau. Cu toate acestea, acum planurile omului de afaceri includ vanzarea catorva metri patrati. Tatal Jannei Friske i-a oferit fostului sau ginere sa cumpere partea pentru 21 de milioane de ruble. In acelasi timp, valoarea cadastrala totala a intregii proprietati este de 23 milioane 966 mii ruble.

Shepelev isi va apara drepturile la Curtea Suprema. S-a aflat faptul ca in viitorul apropiat prezentatorul TV va depune o plangere.

„Vorbim despre cele 7 milioane pe care Shepelev trebuie sa le plateasca lui Vladimir si Olga Friske. Dupa o lunga confruntare, parintii lui Janna au returnat 21 de milioane la Rusfond pe cont propriu - va amintiti, banii au fost colectati pentru tratamentul cantaretei, de catre intreaga lume? Deci, o treime din aceste fonduri au cerut rambursarea lui Dmitriy, spun ei, in detrimentul solidaritatii. Prima instanta a indeplinit cererea, respingand recursul si incasarea. Dar de ce ar trebui sa faca asta, daca toti banii cu doua saptamani inainte de moartea cantaretei au fost retrasi din conturile Jannei de catre mama ei? ", a spus o sursa pentru presa rusa.

Kopylov si-a atacat recent fostul ginere cu insulte. Tatal cantaretei l-a numit pe Shepelev un ticalos.

Prezentatorul TV in varsta de 38 de ani, Dmitriy Shepelev, si iubita lui, designerul Ekaterina Tulupova, se pregatesc pentru nasterea primului lor copil comun.

La aproape sase ani de la moartea Jannei Friske, Dmitriy Shepelev a anuntat ca va deveni tata pentru a doua oara

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie