27.05.2022
Fiica Doinei Danielean a implinit o luna! Vezi imaginile adorabile cu micuta Eva-Maria de la prima ei sedinta foto: „Multumesc pentru aceasta sedinta, la 14 zile de la nastere” - FOTO

Pe data de 27 aprilie, jurnalista Doina Danielean a devenit mama pentru a doua oara, iar astazi deja aniverseaza o luna de viata a Evei-Maria.

Cu ocazia acestei frumoase sarbatori, Doina a publicat pe pagina sa de Instagram cateva fotografii din cadrul primei fotosesii a fetitei.

Shakira risca sa ajunga la inchisoare! Vezi care este motivul

De asemenea, Doina a scris si un mesaj despre emotiile pe care le simte acum si cat de repede trece timpul: „O lunisoara implineste astazi, #floareameademai, Eva-Maria. A trecut ca o zi aceasta luna! Atatea emotii si atata dragoste a trezit in noi.”, a mentionat femeia.

Totodata, jurnalista a precizat ca imaginile au fost facute cand Eva-Maria avea doar 14 zile. „Sa cresti mare, fata noastra. Multumesc pentru aceasta sedinta #newborn la 14 zile de la nastere. E ceva minunat sa avem astfel de fotografii in albumul micutei noastre.”

In imagini predomina culorile mov si roz, iar accentul princilap sunt folorile de liliac.

Divin! Carla's Dreams uimeste din nou cu o melodie sensibila care trezeste amintiri si emotii oricui: „Esti un munte de creatie...” - VIDEO

Fotografiile au fost apreciate de peste 7 mii de internauti.

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 220 mii de urmaritori pe Instagram.

Laura Vetty - schimbare de look radicala! Vezi cum arata acum interpreta - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie