15.01.2020
Este adorabila! Svetlana Loboda a publicat un video in care-si arata fetita cea mica - Tilda
Frumoasa artista pastreaza in anonimat tot ce tine de viata personala si familie, dar de data aceasta a facut o exceptie.

Interpreta in varsta de 37 de ani se bucura de soare in miez de iarna. Aceasta se afla intr-o vacanta exotica in Mexic. Ea nu a plecat singura, ci impreuna cu mama ei si cele doua fiice.

Desi adesea se arata foarte reticenta in ceea ce tine de divulgarea detaliilor si a imaginilor ce se refera la viata personala, se pare ca aceasta a dorit totusi sa dezvaluie putin din mister si sa publice pe YouTube un video cu fiica ei cea mica - Tilda.

In filmulet, micuta fuge prin camera, purtand un scutec, atentia fiindu-i captata de ceea ce vede pe geam. Tilda priveste o fetita care se joaca la un bazin. „Acolo e un bebe!”, a exclamat Svetlana Loboda in video.

Citeste si: Svetlana Loboda nu este singura frumoasa din familie. Vezi cum arata sora sa

Artista are doua fete - Evaghelina si Tilda. Prima este din casatoria cu Andrei Tarem, iar a doua - din relatia cantaretei cu Till Lindemann - liderul trupei germane „Rammstein”.

Citeste si: Svetlana Loboda a nascut la Los Angeles! Circula zvonuri ca tatal copilului este solistul trupei Rammstein - FOTO

Surse foto: Instagram.com; enuze.com; newsbeezer.com; tsn.ua



Articole din aceeasi categorie