08.10.2020
Edward Sanda dezvaluie cine l-a ajutat sa aleaga inelul pentru Cleopatra Stratan. „A fost o nebunie, am intrat, cred, in toate magazinele”.

Edward Sanda a cerut-o de sotie pe Cleopatra Stratan chiar de ziua ei, moment care a luat-o prin surprindere pe artista din Republica Moldova. Cantaretul a dezvaluit ca a avut nevoie de ajutor pentru a alege inelul perfect pentru iubita lui.

Cleopatra Stratan a spus „Da” chiar de ziua ei, la petrecerea organizata la un restaurant din Bucuresti. Edward Sanda a dezvaluit ca „s-a muncit” serios pentru ca propunerea sa iasa ca la carte si ca a avut un ajutor de nadejde in mama lui pentru alegerea inelului.

„Mi-am dorit foarte mult sa fie un moment intim si sa fim doar noi doi. A fost o nebunie, am intrat, cred, in toate magazinele chiar si de cate 5-6 ori, pentru ca imi doream sa gasesc acel inel perfect pentru ea. Am trait ceva emotii si in privinta dimensiunii, pentru ca nu am avut cu mine un alt inel de model si nu stiam exact marimea. Dar s-a potrivit perfect”, a marturisit cantaretul.

La randul ei, Cleopatra Stratan trait emotii cum nu a mai experimentat vreodata in noaptea magica a aniversarii sale. Artista a dezvaluit ca nu se astepta sa fie ceruta in casatorie la majorat.

„Desi ma gandeam ca se va intampla intr-o zi, in niciun caz nu ma asteptam ca cererea sa vina acum. Si de ziua mea! Asa ca m-a luat prin surprindere si am fost foarte emotionata! Am spus Da si sunt fericita”, a spus Cleopatra Stratan.

Edward Sanda si Cleopatra Stratan formeaza un cuplu de cateva luni, dar zvonuri privitoare la apropierea dintre ei au aparut inca din toamna anului trecut. Cei doi si-au oficializat relatia in vara acestui an, anuntand pe retelele sociale ca sunt facuti unul pentru celalalt.

Citeste si :  Fratele lui Emilian Cretu, calugar pe Muntele Athos, a revenit acasa dupa 5 ani de absenta! „Mama plange, el se uita, nu intelege...”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie