23.02.2021
Dupa o tragedie enorma, cei doi copii ai lui Katy Black ii aduc fericirea. „Eu nu pot sa uit asta, nu pot sa spun ca e un subiect care deja l-am trecut.”

Katy Black si Cristian Cebotari formeaza o familie frumoasa impreuna si se bucura de peste 400.000 de urmaritori in mediul online. Recent familia lor s-a marit cu inca un membru, un baietel dragalas.

Citeste si :  Din Dubai - la Piata Centrala. A vizitat multe locatii exotice din lume, insa destinatia numarul unu a Doinelei Cecan, cand revine acasa, ramane a fi cel mai aglomerat loc din Chisinau. Ce si-a cumparat stilista - VIDEO

Invitati in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Katy Black si Cristian Cebotari au vorbit despre frumoasa experienta de a fi tineri parinti. „Tineretea multe iarta si acum sa nu dormi o noapte e mult mai usor, decat sa nu dormi o noapte la treizeci de ani.”, spune Katy Black.

Multi o intreaba pe tanara mamica cand va naste o fetita, avand deja doi baietei, la care Katy raspunde: „Dati-mi voie sa revin. Abia trei saptamani au trecut de la nastere si cred ca am facut fata. Vreau, sigur vreau o fata pentru ca imi este foarte interesant cum e asta, dar macar doi ani sa-mi revin un pic si emotional si fizic.”

Din cauza pandemiei, Cristian nu a putut fi prezent la a doua nastere, insa la prima a fost si spune: „Dupa prima nastere cum am asistat, am zis ca trebuie sa mearga neaparat sotii, sa vada prin ceea ce trec sotiile lor. Atunci am vazut prin ce-a trecut, ce-a simtit si de aia o iubesc mult mai mult.”

Tinerii parinti au avut parte de o perioada mai neagra in viata lor, inainte de aparitia primului copil.  „Eu am avut pierdere de copil, prima sarcina. Eu nu pot sa uit asta, nu pot sa spun ca e un subiect care deja l-am trecut. El oricum o sa fie toata viata cu mine. Eugen a fost mai mult o minune, decat o planificare. Eram deja pregatita ca si Eugen o sa fie o pierdere, dar a fost o binecuvantare si ne aduce bucurie, e mandria mea si foarte mult tin la el si sunt bucuroasa ca il am... Orice pierdere este un gol in suflet si ar fi corect sa vorbeasca despre asta.”, spune tanara mamica.

Priveste interviul in intregime si vezi daca exista invidie intre cei doi frati ai cuplului, prin ce l-a cucerit Katy Black pe sotul sau, dar si care este reteta unei relatii fericite.

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda, o noua imagine din intimitate! Cum au fost fotografiati cei doi
Articole din aceeasi categorie