15.11.2021
Dupa ce a nascut trei copii, Anna Smolnitchi a gasit raspunsuri: „Nasterea nu este o procedura tehnica, e o creatie, o dragoste infinita”. Jurnalista vorbeste despre noul sau vlog, dedicat viitoarelor mamici - VIDEO

Anna Smolnitchi, jurnalista, bloggerita si mama a trei copii, a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, pentru a vorbi despre lansarea noului sau vlog. Acest proiect va fi unul informational, util pentru femei, dar si pentru barbati, unde Anna va povesti tot ce trebuie sa stim despre o nastere.

Dupa spusele invitatei, nasterea nu are cum sa nu te schimbe. „ Cand se naste copilul, se naste si un nou om - mama”.

Copilul i-a dat un imbold in viata, pentru a rezolva mai multe probleme, pentru a-si schimba viziunea asupra unor decizii pe care le considera gresite. „Dupa multe sapaturi, de fapt, am inteles ca nu este nimic gresit, ca ceea ce noi consideram o eroare, este o sansa pentru noi”.

Anna recunoaste ca, dupa prima nastere, ea a inceput sa isi puna multe intrebari, sa vada ce nu merge corect, iar motivatia principala pentru a face o schimbare in viata, a fost fiica sa. „Ea este prima pietricica in marea mea transformare”.

Prima nastere a fost una complicata. Dupa cum mentioneaza jurnalista, ea stia ca exista istorii frumoase de nastere, ca multe femei povestesc cat de usor si frumos au nascut si nu intelegea de ce in cazul ei nu a fost la fel. „Eu vedeam videouri cu femei ce danseaza in sala de nastere si imi imaginam ca asa va fi si la mine, dar nu a mers”.

Timp de jumatate de an a tinut in secret! Manizha a fost ceruta in casatorie de catre iubitul sau - FOTO

Aceasta nastere a facut-o sa caute raspunsuri la intrebari si, astfel a descoperit multe lucruri interesante. „Corpul uman, de fapt, este o masinarie pana la urma si, asa cum masina da semnale ca ceva nu merge bine si trebuie sa mergi la mecanic, asa si coprul nostru ne da semnale”.Aceste signale, au facut-o sa afle multe informatii utile, pentru ca mai apoi, sa poata ajuta si alte femei, cu aceleasi probleme.

Anna Smolnitchi spune ca, principalul sau obstacol a fost frica si faptul ca, ea nu a luat totul asupra ei, dar a dat toata responsabilitatea pe medic. „Prin vlog-ul „Nasterea mea” exact asta vreau sa schimb, pentru ca noi suntem stapane pe corpul nostru”.

A revenit acasa pentru ca se simtea rau la Bucuresti! Olga Verbitchi: „Deja ma simteam emotional prea instabila si aveam nevoie de oamenii mei alaturi.” - VIDEO

Invitata ne spune ca ea poate vorbi la infinit despre nastere, de aceea si a facut acest vlog si nu o face pentru vizualizari sau like-uri, dar pentru ca ea vrea sa imparta toata informatia pe care o tine in ea, cu toate femeile. „Nasterea nu este o procedura tehnica, e o creatie, o dragoste infinita”. 

Jurnalista Anna Smolnitchi si sotul ei, avocatul Sergiu Ciorba, s-au casatorit in vara anului 2016. Cei doi au impreuna trei copii. 

Articole din aceeasi categorie