03.11.2019
Decor de poveste si invitati alesi pe spranceana. Tany Vander a publicat imagini spectaculoase de la nunta ei
A tinut in mare secret frumosul eveniment si a facut public pasul important abia in ziua nuntii, cand a uimit pe toata lumea atat cu decizia de a se casatori, cat si cu burtica de graviduta frumos rotunjita.

La aproape doua luni de la evenimentul select, Tany Vander a publicat cateva imagini, care par a fi desprinse din melodramele holywoodiene.  

Decor de poveste, local select, invitati speciali si atmosfera relaxanta – toate s-au imbinat perfect in acea seara frumoasa de septembrie.

Desi pregatirile s-au desfasurat „dupa cortina”, Tany a avut grija ca totul sa fie la cel mai inalt nivel.

Mai multe vedete au venit sa le fie alaturi tinerilor insuratei, printre care si modelul Anastasia Fotachi si iubitul ei, milionarul Gabriel Stati.  

Amintim ca pentru artista, acest mariaj e al doilea. Anterior, ea a fost casatorita cu Nichita Iarmolenco, un tanar om de afaceri din Chisinau. Casnicia a durat doar 2 ani. 

Cu cateva luni in urma, Tany marturisea intr-o postare pe contul sau oficial de Instagram ca anume ea a fost impotriva ca Vasiliy sa o ceara in casatorie: „Stiu ca pe tare multi ii framanta aceasta intrebare: Oare de ce Vasea nu o cere pe Tanea? Initial, am dat de inteles corect: Daca vrei sa ma sperii, cere-ma in casatorie. El fiind un barbat destept, imi da ragaz si timp sa inteleg cu adevarat ce-mi doresc si bine face.”

Tot atunci, Tany a adaugat: „Pana la el, in genere nu credeam ca o sa ma marit a doua oara.”

Se pare insa ca indragostitii au ajuns la un numitor comun si au decis ca cel mai bine pentru ei e sa fie mereu impreuna. La scurt timp dupa eveniment, cei doi au anuntat ca vor deveni parintii unui baietel.

Sursa foto: Instagram.com/ Tany Vander

Articole din aceeasi categorie